Magasinet M!

Josefine Christoffersen [Månedens Babe]

Efteråret bliver lidt bedre med et visit fra Josefine!

Vi er glade for at byde Josefine Christoffersen velkommen i en vaskeægte Connery-fotoserie.

Josefine er 26 år og har efterhånden været synlig mange steder, både i form af modelarbejde, men også på grund af hendes nærværende person. Hun har evnen til at løfte stemningen, når hun træder ind i et rum og det er en evne, der er guld værd.

Josefine har både gået modeshow for undertøjsmærker og også været kåret som årets Side-9 pige - og med et så bredt spænd er det nærliggende at spørge en smule ind til hendes indgang til modelarbejde.

ANNONCE
Josefine Christoffersen [Månedens Babe]

Lange ben og smukke billeder

Josefine har altid beundret smukke modeller, og lige siden hun var barn, har hun drømt om at være lige så smuk som hendes idoler. Smukke, høje piger der lavede de flotteste billeder.

"Dengang syntes jeg ikke, at jeg havde selvtilliden til at gøre noget ved det, så det hele var dagdrømme, indtil jeg som 17-årig lavede de første billeder. De blev taget af en kvindelig fotograf ude i Ballerup. Jeg mødte hende tilfældigt i en frokostpause, og hun ville gerne lave nogle billeder med mig. Billederne blev ikke rigtig gode, for jeg anede ikke, hvordan man gjorde, men jeg syntes, det var spændende, og hun var rigtig sød. 

 Jeg gør det, fordi jeg elsker det og for oplevelsernes skyld.

Den første billedserie gav Josefine blod på tanden, og det kastede hende snart ud i en anden situation: 

"Pludselig var der en fotograf fra Ekstra Bladet, som gerne ville lave billeder med mig til Side 9. Jeg var meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle prøve det, for der var mange i min omgangskreds, som så ned på det.. Jeg besluttede mig alligevel for at prøve det, for det var jo en god måde at promovere sig selv på."

"Efter mine første billeder til Side 9, begyndte jeg at arbejde som event-pige. Jeg var omkring 19 år, og det affødte endnu flere fotojobs, og jeg begyndte at tjene penge på det. Siden da har jeg fået lov til at arbejde en masse spændende steder, og jeg føler mig enormt heldig og taknemmelig, fordi jeg har fået mulighed for at arbejde med det, jeg holder allermest af.

Jeg har gået et stort modeshow for et lingerimærke, været på messer og lavet events i hele Danmark. Derudover har jeg medvirket i forskellige danske TV-programmer, lavet reklamefilm, plakater og kalendere, og så har jeg arbejdet med de dygtigste fotografer. Jeg gør det, fordi jeg elsker det og for oplevelsernes skyld."

ANNONCE
Medvirkende og tak til:

Model: Josefine Christoffersen

Fotograf: Christian Grüner

Tak til: Hunkemöller - for lingeri og god behandling af Josefine.

Redaktør: Mikkel M. Vermeulen

Del

Seneste nyt