Magasinet M!

Josephine er Ugens Instababe: jeg har nok den dårligste humor til dags dato

Onsdag i godt selskab!

Navn: Josephine Schutze

Alder: 20 år

Beskæftigelse: IT-support

Civilstatus: Single

Bopæl: Nordhavn

Særlige kendetegn: Jeg griner af stort set alting, og så har jeg nok den dårligste humor til dags dato. Derudover kan jeg godt fremstå en smule flabet, men under skallen gemmer sig en ægte håbløs romantiker.

Instagram: josephineschutze

ANNONCE
Josephine er Ugens Instababe: jeg har nok den dårligste humor til dags dato

Vi har valgt dig som ”Ugens Instababe”, hvordan føles det?

En babe lyder jo ikke ligefrem dårligt, og nu får jeg titlen i en hel uge.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg elsker at forkæle folk omkring mig, og med en sød fyr ved min side, har jeg en tendens til at blive en rigtig husmor.

Hvor går din næste rejse hen?

Til Frankrig på ski, hvis min lille nytårsbrandert og forstuvede fod ellers tillader det.

ANNONCE

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Det bedste jeg ved må nok være kærlighed og glæde. Jeg elsker at sætte et positivt præg på folks hverdag, og så synes jeg, at kærlighed er noget af det bedste, der findes. Det værste jeg ved er utroskab og løgne, det burde ingen mennesker finde sig i.

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Jeg har en svaghed for Borgen eller korte krimiserier, men jeg er oftest alt for distræt til at komme helt igennem en serie.

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig?

For mig handler alt jo i bund og grund om god kemi og ikke så meget om daten i sig selv. Men jeg ville da helt klart foretrække at komme ud og lave noget fjollet og aktivt, hvilket kan være alt fra at tage i klatrepark til en dansetime i salsa. Prikken over i’et er selvfølgelig, hvis der bliver serveret et godt glas hvidvin eller to :)

ANNONCE
Josephine er Ugens Instababe: jeg har nok den dårligste humor til dags dato

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

“You are a Victoria Secret model” Jeg var engang på ferie med en veninde, hvor der kom en fyr over og insisterede på at få et billede med mig, som han kunne sende til sin far. Jeg spurgte ham hvorfor, hvorpå han påstod, at jeg var en eller anden Victoria Secret-model, som ham og hans far var meget glad for.

Hvad gør en mand sexet?

For mig er en mands udstråling alfa omega. Jeg synes det er ufatteligt sexet, hvis en mand er selvsikker, udadvendt og en smule arrogant. Dog er det vigtigste selvfølgelig, at han har humor, og at han kan grine nogle af mine dårlige jokes (eller måske bare lade som om).

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

At jeg ikke ville være dem foruden ;)

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Den overlader vi til fantasien..

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg synes, at vi alle skal give os selv et kæmpe klap på skulderen. De sidste snart to år har virkelig ikke været nemme, heller ikke for mig, og jeg synes det er så sejt og beundringsværdigt, at vi alle forhåbentligt snart er kommet igennem en tid med en pandemi, der har ført til nedlukninger og isolation.

Hvornår er en mand sjovest?

Jeg ved godt man siger, at man skal tænke før man taler, men nogen gange kan det jo også være sjovt den anden vej rundt. Derudover er en mand da helt klart sjovest, når han bare hviler i sig selv og ikke anstrenger sig helt vildt.

ANNONCE
Josephine er Ugens Instababe: jeg har nok den dårligste humor til dags dato

Hvad er du god til?

Jeg er god til at nusse lidt om folk med eksempelvis en lækker hjemmelavet middag eller andre hyggelige ting. Derudover er min matematiske hjerne skruet rigtig godt sammen.

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Det er en smule forskelligt. Jeg kan rigtigt godt lide at tage ud med mine veninder, men samtidigt nyder jeg også at bruge min lørdag aften på noget hygge derhjemme. Igen bliver dagsordenen nok sat ud fra, hvor der bliver skænket et godt glas vin.

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig..”

Fået lavet et kirurgisk indgreb :)

Fortæl om din vådeste bytur

Uhh der er mange. Send mig en dm og så må vi se, om du kunne være heldig at få en af historierne.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE