Magasinet M!

Journalist hævder, at Cristiano Ronaldo er homoseksuel: Se billedet, der har startet rygterne

En fransk journalist hævdede forleden, at Cristiano Ronaldo er homoseksuel. Et billede har hefter sat endnu mere ild i den diskussion. Se det her samt tre andre ting fra ugen, der gik, i sportens verden

Journalist hævder, at Cristiano Ronaldo er homoseksuel: Se billedet, der har startet rygterne

Ugens move

Dette lidt uortodokse move bekræfter i hvert fald, at wrestling er en showsport. Det er den professionelle wrestler Joey Ryan, som ved et event i sidste uge slår sin modstander i gulvet? ved kun at bruge sin penis. Jesus.

Ugens fan

Denne unge Manchester United-fan kunne snildt tage over efter Gary Neville (som bekendt er ny træner i spanske Valencia) på Sky Sports. Hør selv, hvad han mener, Manchester Uniteds problem er, i dette interview lavet efter holdets skuffende 0-0-kamp i weekenden mod West Ham. Brilliant!

ANNONCE

Ugens julegave

Floyd Mayweather fortsætter med at komme i mediernes søgelys. Denne gang, fordi han har uploadet et billede på sin Facebook-profil af sig selv med en tiger, som han angiveligt skulle have fået i julegave. En ting, der efterfølgende fik sindene i kog hos dyreaktivist-gruppen Big Cat Rescue, der ikke mener, at tigre skal ses som en luksusvare. Når det så er sagt, så er det fandeme bad ass!

 

I want to thank my family here in Moscow, Russia for the hospitality and my early Christmas present, a rare & exotic...

Opslået af Floyd Mayweather på 3. december 2015
ANNONCE

Ugens Ronaldo

Cristiano Ronaldo er i et homoseksuelt forhold med den marokkanske kickbokser Badr Hadri. I hvert fald ifølge den franske journalist Daniel Riolo. Det sagde han under en debat på fransk TV i sidste uge. En ting, som Real Madrid-folk har været enormt frustrerede over, da de mener, at sådan noget har dårlig indflydelse på den portugisiske stjernespillers privatliv.

Yderligere lyder meldingerne på, at Ronaldo rejser til Marokko tre-fire gange om ugen i sit privatfly for at "hygge" med Hadri.

Et billede af de to er i den forbindelse efterfølgende dukket op på flere forskellige hjemmesider:

 

A photo posted by Badr Hari (@badrhariofficial) on Oct 10, 2015 at 10:15am PDT

ANNONCE

Ronaldo har tidligere afvist alle spekulationer om sin seksualitet ved at sige, at han er sikker på, hvor han står seksuelt.

Og når man snakker om en mand, der har været kæreste med Irina Shayk i fire år, tvivler vi da også på, at der er noget om snakken.

Del

Seneste nyt