Magasinet M!

julegaven i sidste øjeblik

Hvad du IKKE skal købe til kærestenDer er rigtig mange ting som skiller os kvinder fra jer mænd, en af dem er selvfølgelig måden vi køber vores julegaver på.
julegaven i sidste øjeblik
Hvor kvinder som regel har gennetænkt gaverne til sidste detalje, og købt dem alle længe før rensdyrene har fået seletøjet på, så har det altid været et privilegie og et must, at største delen af mænd køber gaven til deres hjertes udkårne i allersidste øjeblik.

Det gør det selvfølgelig ikke nemmere når den store beslutning skal tages. Og er sikkert også grunden til de lange køer af kvinder, man kan møde i butikkerne kort efter jul, bærende på
For at gøre det lidt nemmere for jer mænd, og bestemt også jeres søde koner og kærester, har vi her på Connery.dk, lavet en lille last call liste, over gaver du helt bestemt IKKE burde overveje at købe, og gaver du kunne købe.

Gaver man IKKE skal købe

 1. Køkkenredskaber i enhver form.
 2. Undertøj/Lingeri
  Det er de færreste mænd som faktisk kender størrelsen på deres kvinders BH og trusser, og at få en størrelse large når man i virkeligheden er en small, er en virkelig turn-of.
 3. Sæsonkort til din ynglings fodboldklub
   

Gaver man kunne købe

 1. Smykker
 2. 2. Parfume
  Et godt tip er lige at tjekke hvad der står i skabet først.
 3. Shoppetur til London
  Bonus: den kan bestilles på nettet, hvis du skulle have glemt det...

God jul!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce