Magasinet M!

Julegaveønsker

Ved du ikke helt, hvad du skal ønske dig til jul? Så er her lidt inspiration.

Julegaveønsker

På de næste par sider har vi samlet lidt inspiration til, hvad du kan ønske dig til jul.

Julegaveønsker
Star Wars The Complete Saga Blu-ray

 

"Do, or do not. There is no try" og "These aren't the droids you're looking for". Star Wars-filmene - de gamle i hvert fald - er spækket med lyriske guldkorn, som enhver Star Wars-fan med respekt for sig selv kan udenad. Derfor er denne Blu-ray-boks med alle seks Star Wars-film et must, hvis du er fan. Udover selve filmene, som kommer i knivskarp Blu-ray-kvalitet, får du nemlig timevis af ekstramateriale; herunder 50 minutters slettede scener fra de gamle film.

 

Pris: 750 kr.

ANNONCE
Julegaveønsker
Høretelefoner Urbanears - Plattan

 

I dag er høretelefoner nærmest blevet uundværlige. Langt størstedelen af os hører stort set altid musik, når vi bevæger os fra A til B. Men hvorfor gå på kompromis med lyden? Disse hørebøffer fra Urbanears leverer en god lyd, samtidig med at de ser fede ud på hovedet.

 

Pris: 449 kr.

ANNONCE
Julegaveønsker
Chanel Allure Homme Sport

 

I M! 168 testede vi duftevand og denne fra Chanel blev den klare vinder. Vores kvindepanel bestående af den smukke blondine Pernille og den bedårende brunette Mie havde ikke andet end ros og lovprisning over for Chanels Allure Homme Sport. Så hvis du er træt af at rende rundt og lugte af gnu, er denne parfume et helt oplagt julegaveønske.

 

Pris: fra 450 kr.

ANNONCE
Julegaveønsker
Driver-spil

 

Din ærkefjende Charles Jericho er løs. Du skal, som undercover politibetjent John Tanner, bruge dine fænomenale køreevner til at fange ham. Jagten tager dig rundt omkring i en meget realistisk og detaljeret San Francisco og igennem en masse varierende missioner, som ikke er set bedre siden 'Grand Theft Auto' seriens seneste hit 'GTA IV'. Da vi anmeldte spillet her på siden for en måned siden gav vi det 5 ud af 6 stjerner. Det ultimative kørespil.

 

Pris: 330 kr

ANNONCE
Julegaveønsker
Volcom hættetrøje

 

Hættetrøjer kan man aldrig få nok af. De er geniale inden under jakken om vinteren og kan nemt bruges som overtøj, når temperaturene begynder at stige igen. Denne grå model fra Volcom er med lynlås hele vejen ned og kan findes inde på vores mmmshop.

 

Pris: 749 kr. 

Kan købes her:

ANNONCE
Julegaveønsker
Apple iPad 2

 

Medierne er gået i selvsving over at udnævne alle nye iPad-konkurrenter som værende iPad-dræbere. Faktum er dog, at ingen kommer op i nærheden af Apples iPad 2, som stadig er i en liga for sig. Brugervenlighed og kvalitet er helt i top, og har du først leget med en iPad 2, bliver netsurfing aldrig det samme igen.

 

Pris: 3.699 kr. for 16GB/Wi-Fi-modellen

ANNONCE
Julegaveønsker
Timberland Sprint

 

For ikke så længe siden lavede vi en guide over vinterens fem fedeste vinterstøvler. I samme forbindelse fik vi klø for at glemme én bestemt støvle, som mange af jer var enige om havde sin berettigelse på den liste: Nemlig Timberlands Sprint-støvle. Så derfor skal den da med på listen over geniale julegaveønsker. Og så gør det bestemt heller ikke noget, at de er superfede.

 

Pris: 999 kr.

ANNONCE
Julegaveønsker
Zeal Optics - Skibriller

 

Står du på snowboard eller ski? Så er disse skibriller fra Zeal Optics den ultimative gadget til dig, der ikke vil gå ned på udstyret. Skibrillen har en kulfiber-ramme og indbygget GPS, så du altid ved, hvor stærkt du fiser ned af pisten, og hvor i verden du befinder dig. James Bond, go home!


Pris: 500 US Dollars

Skal du købe julegaver til andre end dig selv, har vi samlet 24 julegaver, pigerne vil elske.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce