Magasinet M!

Julegaver til manden der har alt - men altid kan bruge lidt mere

Julegaver til manden der har alt - men altid kan bruge lidt mere

LIFX Smartlight? - Smart belysning uden hub
LIFX har været på markedet med deres serie af wi-fi-aktiverede LED-pærer siden 2014. De adskiller sig fra lignende produkter ved, at man ikke behøver en klodset hub for at komme i gang med at gøre sit hjem smartere, da LIFX pærer har indbygget wi-fi og kan forbindes direkte over app'en.

Det gør mærket til en klar fordel, i forhold til lignende produkter, og samtidig er der virkelig kælet for detaljerne i indpakningen - og man gætter ikke umiddelbart, at det er belysning der gemmer sig i den hårde pakke.

De nye LIFX, LIFX GU10, LIFX Downlight, LIFX + og Mini pærer, er alle kompatible med Apple HomeKit, og har selvfølgelig både apps til Android og iPhone.

Priserne starter ved 29,95 ? f/ 225 kroner - og du finder dem, og nærmeste forhandler på lifx.com 

ANNONCE
Julegaver til manden der har alt - men altid kan bruge lidt mere

Den ultimative espresso-maskine

10.000 kroner er nok for meget for langt de fleste, men julegaven til sig selv skal heller ikke gemmes - og hvis man er sand kaffeholiker, skal der noget seriøst udstyr til. Hvis du samtidig ikke vil gå ned på show-off faktoren, er den lækre Rocket Espresso - Appartamento lige noget for dig!

Appartamento giver mulighed for at brygge og dampe samtidig og har kapacitet nok til flere serveringer i træk. Til Americano eller te drikkerne er der en hane med kogende vand.

Dyrt koster 9.999 kroner, og du kan finde den ved Spinchy.

ANNONCE
Julegaver til manden der har alt - men altid kan bruge lidt mere

Beauté Pacifique Masculinity

Hudplejeprodukter er ikke nødvendigvis det mest ophidsende i vores optik. De har et praktisk anvendeligt formål, men det tager tid og koster penge. Typisk, når et nyt produkt lanceres til mænd, er hovedfokus på at skabe en emballage der skriger maskulinitet og et sejt navn, der fortæller manden i butikken, at han ikke står i den forkerte afdeling. Noget med svulmende tillægsord, og ofte propfyldt med parfume der skriger af aftershave.

Hvis ikke produkterne har meget mere at byde på, end en maskulin indpakning, er det ikke så voldsomt interessant. Men det har den nye herre-serie fra det danske hudplejebrand Beauté Pacifique.

Læs nærmere i her. 

ANNONCE
Julegaver til manden der har alt - men altid kan bruge lidt mere

Henri x Bulleit grooming kit

Amerikanske Bulleit Bourbon whisky har slået sig sammen med en af Københavns mest tjekkede, små barberforretninger, og lancerer et grooming kit til den moderne, whiskyelskende mand bestående af specielt udvalgte produkter og en god portion rå attitude.

Den moderne storbymand er en alsidig størrelse, der både skruer på motorcykler og trimmer skæg. Men ser man bort fra en tur til barberen, er det ikke mange små selvforkælende luksusglæder, den moderne mand kan nyde godt af i hverdagen. Det skulle da lige være en whisky efter en lang dag på arbejde.

Procedure by Bulleit indeholder: Skægolie fra Ya-Sin, saks, trækam, håndklæde, lommelærke fra Bulleit. Kittet koster 395,- kroner og findes ved Henri Barber i København

ANNONCE
Julegaver til manden der har alt - men altid kan bruge lidt mere

Geneva Touring S DAB+ Radio

Det gamle DAB-signal er blevet skiftet ud med DAB+, og det betyder at et utal af tidlige DAB-radioer er blevet outdated. Nu ved vi godt, at mange tager til takke med internet-baseret radio, men hvis du for eksempel har udflugter til sommerhusområder og lignende, kan det være meget lækkert, med en lækker radio. Og lækkert bliver det i hvert fald med "Touring"-radioen fra Geneva, der ud over DAB+ også har Bluetooth- AUX og 20 timers spilletid.

Den koster 1699,- kroner ved Power.

ANNONCE
Julegaver til manden der har alt - men altid kan bruge lidt mere

Balvenie Doublewood 12 år

En højkvalitets single malt med fantastiske smagsnuancer af appelsin, honning og nødder. Balvenie har sit eget bødkeri, hvor fade - der tidligere har været brugt til sherry og portvin - genanvendes. Det er karakteristisk for Balvenie og den unikke whiskys silkebløde smag.

Pris: set til 469 DKK

ANNONCE
Julegaver til manden der har alt - men altid kan bruge lidt mere

Yaxell Super GOU Ypsilon 193 Lag

Hvad er egentlig en kvalitetskniv? Er det en kniv, der kan skære en tomat i tynde, gennemsigtige skiver dag efter dag? Eller er det en kniv, der er så stærk, at du kan have den hele livet?

Yaxell mener med Super GOU Y 193 Lag, at man sagtens kan kombinere begge kvaliteter uden at skulle gå på kompromis. Knivene har en kerne af det ekstremt hårde SG2 pulverstål og omsluttes på hver side af intet mindre end 96 lag af skiftende hårdt og blødt rustfrit stål, hvilket giver en ellers tidligere uhørt hårdhed på hele 63 på Rockwell-skalaen.

Super GOU Ypsilon serien består af 3 dele: En lille all-round-kniv på 12 cm, en Santoku-kniv på 16,5 cm og en kokkekniv på 20 cm. Knivbladene er håndgraveret med de japanske tegn for knivserien navn. Super GOU Ypsilon seriens håndtag er udført i det hårdføre Micarta materiale, der er en blanding af harpiks og hør. Micarta-håndtaget er ligeledes monteret med våbenskjold. Det sorte håndtag både ligner og føles som træ, men er ligeså hygiejnisk og holdbart som plast.

Vejledende priser: 2.495,- for en lille all-round-kniv 12 cm og 3.995,- for Santoku og kokkekniv. Forhandles af Kop & Kande, Bahne og andre udvalgte specialforretninger i hele landet.

ANNONCE
Julegaver til manden der har alt - men altid kan bruge lidt mere

Huawei Mate 10 Pro

En af årets absolut bedste smartphones, er selvskrevet på listen. Huaweis Mate 10 Pro har et eminent kamera, den er pokkers hurtig og så har den en ekstra lille feature, i form af et chipset med indbygget kunstig intelligens.

Du kan læse vores anmeldelse af telefonen her, og træffe en mere informeret beslutning. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt