Magasinet M!

Juli bliver forvandlet til den mørkeste vinter: Her er 4 serier du ikke må misse

Bered dig på den koldeste juli i mands minde!

Juli bliver forvandlet til den mørkeste vinter: Her er 4 serier du ikke må misse

Snowfall - sæson 1

Genre: Drama
Premiere: 6. juli
Hvor: HBO Nordic
Med: Carter Hudson, Damson Idris, Sergio Peris-Mencheta med flere

Om: Snowfall ser yderst interessant ud. Ikke nok med at serien er produceret af FX, der inden for de senere år har stået bag geniale serier som Fargo, The Americans, American Crime Story, Legion, og vi kunne blive ved, så er den blandt andre skabt af John Singleton, der i 1991 brød igennem med sit stærke drama Boyz n the Hood. Snowfall udspiller sig i 80'erne, hvor crack-kokainen kom til Los Angeles og ødelagde livet for mange. Og det er netop konsekvenserne, Snowfall tager fat i, da man følger en række skæbner, som ryger på crack-vognen.

ANNONCE

Game of Thrones - sæson 7

Genre: Action/fantasy
Premiere: 17. juli
Hvor: HBO Nordic
Med: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington med flere

Om: Behøver vi virkelig at skrive noget her? Syvende og næstsidste sæson af din yndlingsserie har du skullet vente længere på, end du har med de foregående sæsoner. Men forhåbentlig - og formentlig - bliver det også ventetiden værd. Aldrig har vinteren været tættere på, selvom vi skriver juli i kalenderen.

ANNONCE

Shooter - sæson 2

Genre: Action
Premiere: 19. juli
Hvor: Netflix
Med: Lexy Kolker, Ryan Phillippe, Shantel VanSanten

Om: Anden sæson af serieudgaven af Shooter er her endelig. Og den fortsætter, hvor vi slap i første sæson, med fortællingen om den tidligere skarpskytte Bob Lee Swagger. Han skal forhindre et attentat mod præsidenten, men må pludselig se sig nødsaget til at flygte, da han selv bliver anklaget for et mord. 

ANNONCE

Ballers - sæson 3

Genre: Komediedrama
Premiere: 24. juli
Hvor: HBO Nordic
Med: Dwayne Johnson, John David Washington, Omar Benson Miller

Om: Biler, babes og amerikansk fodbold i Miami er hovedingredienserne i Ballers med blandt andre Dwayne 'The Rock' Johnson. Og nu er tredje sæson af mandeserien snart klar til at indtage din tv-skærm. Det bliver hot. Og forhåbentlig godt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE