Magasinet M!

Julie er Ugens Instababe: - Da jeg sidder oven på ham opdager jeg at der er pis ud over alt

Sig hej til Julie. Hun spiser mere chokolade på en uge, end du gør, og så har hun delt en våd sexoplevelse med os - bogstaveligt talt!

Julie er Ugens Instababe: - Da jeg sidder oven på ham opdager jeg at der er pis ud over alt

Hey honeyboney, it's sunny today, come out and play! ??

Et opslag delt af Julie Bech (@julie__bech) den 1. Feb 2017 kl. 2:44 PST

Navn: Julie Bech

Alder: 20

Bopæl: København

Beskæftigelse: Studerende

Status: Single

Instagram: julie_bech

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Maria, så klik her.

#sunnyvacation #salmakisresortandspa #notbad #ass #booty #bootyfordays #sunglasses

Et opslag delt af Julie Bech (@julie__bech) den 7. Maj 2016 kl. 8:32 PDT

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Det er da super fedt! Har selv nogle veninder, der har delt den fede oplevelse med mig!

??

Et opslag delt af Julie Bech (@julie__bech) den 16. Jun 2016 kl. 5:49 PDT

Hvad laver du til daglig?

Lige pt studerer jeg matematik c på enkeltfag for at kunne komme ind på KEA. Jeg er suuuuper elendig til matematik. Egentlig ved jeg ikke, hvad jeg går og drømmer om, så jeg starter et sted, hvor jeg kan bruge min kreativitet. 

Ved siden af har jeg deltidsjob, så jeg kan leve af andet end rugbrød!

?????

Et opslag delt af Julie Bech (@julie__bech) den 31. Okt 2016 kl. 1:23 PDT

ANNONCE

Kan du beskrive dig selv med tre ord?

Omsorgsfuld, chokoladeelsker og ærlig.

#fregner ?

Et opslag delt af Julie Bech (@julie__bech) den 4. Jul 2016 kl. 12:56 PDT

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Puha, altså jeg komme i tanke om to ting, folk siger, de nærmest bliver chokeret over. 

Den første er, at jeg i hvert fald spiser 200 gram Marabou eller fire Yankee-barer HVER aften. Ja, du læste rigtigt. Det har jeg gjort hele livet. 

Det andet er, at folk bliver chokeret over, hvor ligeud og ærlig jeg egentlig er. Jeg tænker højt. Det kan både være for meget, men når man lærer mig at kende, så indfinder man sig med det. Og det, synes jeg egentlig, er fint, da der ikke er grund til at gå rundt med et filter. Så hvis du har chokolade på køl og foretrækker en hudløs ærlig mening, så er det mig, du skal komme til!

@americandreamsdk #bra ?

Et opslag delt af Julie Bech (@julie__bech) den 8. Nov 2016 kl. 2:20 PST

ANNONCE

Hvad skal man gøre for at score dig?

Jeg ved det faktisk ikke. Jeg har altid været i forhold med en fyr og er aldrig rigtig blevet 'scoret'. 

Men jeg tænker helt sikkert, det bedste, man kan gøre, er at være sig selv. Gerne lidt fjollet og vigtigst; smilende og glad! Men jeg er svær at score. Det, tror jeg, mange fyre kan bekræfte.

@arianagrande #look ???? #makeup #ottd #hilfiger

Et opslag delt af Julie Bech (@julie__bech) den 23. Nov 2016 kl. 4:29 PST

ANNONCE

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Jeg har en facade udadtil, der viser, at jeg er super tilfreds med mig selv grundet min modelkarriere, men det er egentlig, fordi jeg altid har tænkt, at folk ikke måtte kende til min store kritik af mig selv. 

Men nu er jeg egentlig meget åben omkring det og lægger ikke skjul på, hvor grim og klam jeg kan være! Der er mange ting, jeg vil ændre, men hvis jeg skulle vælge én ting, skulle det nok være mit smil. Men det er mest af alt, fordi jeg elsker at smile!

#backstage ?#photoshoot #instamood #lingeri

Et opslag delt af Julie Bech (@julie__bech) den 2. Dec 2016 kl. 3:38 PST

ANNONCE

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Helt sikkert alt andet end en iskold middag på d'Angleterre! Jeg er så ligeglad med penge og synes, det er opreklameret, at man skal betale en bondegård for at hygge sig. Det er som om, mange fyre tror, de skal vise sig, men jeg tror sgu, de har set for meget For Lækker til Love. 

For mig handler det om at lave noget, hvor man føler sig tilpas og kan være sig selv. Det kunne være alt fra en hyggelig cafe i en lille, gammel gade med en varm kakao (vigtigt) eller til en picnic med to øl og nogle chips. Altså, det handler virkelig om personen og ikke det, man laver, og hvor man er. 

Første og nok sidste gang jeg begiver mig ud i undertøjsbilleder ? Smid et like hvis i synes om det, og smid da gerne en kommentar hvis ikke, i don't mind ?? Sidste aften i morgen inden afrejse ?? | Fotograf: Flashnmodels | #instamood #photoshoot #lovethis #coloring #red #underwear #fashion #beauty #like4like #follow4follow #blond #danish #highlighteronfleek

Et opslag delt af Julie Bech (@julie__bech) den 3. Dec 2016 kl. 1:42 PST

ANNONCE

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen?

Jeg har faktisk kun været i byen 5-6 gange, da jeg ikke er en bypige, og alle gange var jeg så fuld, at jeg ikke husker noget specielt. 

Men som regel holder jeg mig fra fyre i byen, da de næsten aldrig går i byen med et mål om at finde kærligheden, og jeg er i byen for at hygge mig med mine veninder. Opstår situationen, hvor jeg sidder med en fyr, er jeg hurtigt væk igen. Jeg ønsker ikke at være en engangsoplevelse for nogen.

Merry Christmas to you from me! ??? #christmastime #iwishyouallhappiness #likeforlike #ottd #instamood

Et opslag delt af Julie Bech (@julie__bech) den 22. Dec 2016 kl. 10:34 PST

ANNONCE

Hvad burde alle mænd vide?

At de ikke burde lytte til Gulddreng.

When I'm sick ? @hilfigerdenim_spb #sick #tan #skin #blond #like4like #noshit #crazyweek #lookingforwardtosummer #ottd #instamood

Et opslag delt af Julie Bech (@julie__bech) den 13. Dec 2016 kl. 12:28 PST

Når det kommer til sex, hvad er så det vildeste, sjoveste eller mest akavede, du har prøvet?

Ejjjj, jeg får jo helt ondt i maven over at tænkte over det. Min eks og jeg havde sex, og i det jeg sidder oven på ham, bliver der helt varmt, og jeg opdager, at der er pis ud over alt. Mere har jeg egentlig ikke at sige til det (*smiler*).

? @heinemann.dk ? @beautystudie

Et opslag delt af Julie Bech (@julie__bech) den 18. Mar 2017 kl. 4:41 PDT

ANNONCE

"Ugens spørgsmål": På din Instagramprofil er det jo tydeligt at se, at du får taget en del modelbilleder (også undertøjsbilleder) - hvad er det vildeste photoshoot, du har været til?

Ja, jeg laver modelarbejde i min fritid, men det er intet stort. Jeg har mange oplevelser, som jeg kunne dele med jer, omhandlende det, jeg som model har oplevet og blevet udsat for. Det er en dårlig ting at være ærlig og ligeud.

Modelbranchen er ikke noget, jeg stærkt kan anbefale. Det kan være en hård og fæl verden. Men oplevelsesmæssigt tænker jeg helt sikkert på en gang, jeg havde et betalt job med en ældre herre, der ønskede mig foran kameraet. Vi ender så i hans lejlighed, og han ønsker at binde mig fast til diverse møbler og bede mig se utilfreds ud. Han var super sød - intet dér. Men det er helt bestemt noget, jeg ikke ønsker at udføre igen, da det bestemt ikke var min genre. Men man skal vel springe ud i nogle ting, før man finder sine grænser.

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt