Magasinet M!

Kæmpe-robotter, stramme badedragter og monstre: 7 grunde til at juni bliver den sejeste biografmåned

Så skal der bruges penge på biografbilletter.

Kæmpe-robotter, stramme badedragter og monstre: 7 grunde til at juni bliver den sejeste biografmåned

Baywatch

Premiere: 1. juni

Med: Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario med flere

Derfor skal du se den:90'er-nostalgien bringes tilbage på det store lærred, når rebootet af Baywatch-franchisen ser dagens lys i dag. Men med et mere komisk touch end den legendarisk serie med Pamela og The Hoff. Dumt ser det ud, men vores anmelder kalder det alligevel for sommerens bedste dårlige film. Han skriver:

"Det kan lige så godt blive sagt med det samme. Kemien mellem Zac Efron og Dwayne er det, der bærer filmen, og den er allersjovest, fordi de to skuespillere på en eller anden måde passer helt perfekt sammen som en skærmduo. Deres ping-pong-dialoger er skarpe og velskrevne, og hvis man ikke trækker på smilebåndet en eneste gang, så er man altså et noget humorforladt menneske." 

Så bered dig på en let omgang sommerunderholdning, hvor du kan lade hjernen blive hjem. En ting, vi alle sammen har brug for en gang imellem.
ANNONCE

Wonder Woman

Premiere: 1. juni

Med: Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen med flere

Derfor skal du se den:Wonder Woman her er noget atypisk superheltefranchisen instrueret af en kvinde - nemlig Patty Jenkins, der tidligere har stået bag den fremragende Monster fra 2003 - og har endnu mere atypisk en kvinde i hovedrollen. Og den ser yderst spektakulær ud. Filmen har allerede høstet store roser af de amerikanske anmeldere, og vores skribent følger trop i dagens anmeldelse og kvitterer med fem stjerner:

"I meget grove træk lyder det måske ikke nødvendigvis som en film, der trækker tæppet væk under dig, og hvis du ikke er overbevist efter filmens første akt, så bliver du det helt sikkert i det øjeblik, du ser Diana i den ret så episke kampscene mod de tyske tropper. Her bliver der nemlig kælet for alt det, du ønsker, der skal kæles for. Lyden er spot on, effekterne er fede, og Wonder Woman er perfekt i den lange og veludførte anti-krigsscene, der kan give dig tårer i øjnene af ren og skær awesomeness," skriver hun.

Sommerens store actionbrag? Det tror vi nok!

ANNONCE

The Mummy

Premiere: 8. juni

Med: Tom Cruise, Sofia Boutella, Russell Crowe med flere

Derfor skal du se den:Et nyt monster-franchise er født; nemlig Dark Universe. Et franchise, der genopliver gamle monsterklassikere. Og første film er The Mummy, som oprindeligt så dagens lys i 1932 med Boris Karloff som mumien (og som siden også kørte som trilogi fra 1999-2008 med miserable Brendan Fraser i hovedrollen). I det nye take er det Tom Cruise, der opdager mumien, som denne gang er en kvinde. Traileren lover action for alle pengene, og man kan vel heller ikke forvente andet, når Mr. Cruise er med. I en birolle ses Russell Crow som legendariske Dr. Henry Jekyll - en rolle, han også rygtes at spille i flere film inden for Dark Universe-franchisen de kommende år. Vi frygter det værste, men håber på det bedste - så derfor skal den selvfølgelig ses.

ANNONCE

Den Bedste Mand

Premiere: 15. juni

Med: Mikkel Boe Følsgaard, Lene Maria Christensen, Søren Malling med flere

Derfor skal du se den:Fordi det er noget så sjældent som en dansk boksefilm. Det er nemlig den biografiske skildring og virkelige fortælling om den legendariske bokser Jørgen "Gamle" Hansen. I slut-70'erne har Hansen fået prædikatet "færdig mand" inden for boksningen. Kroppen er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham. Men sammen med sin kone, der også er hans manager, kæmper han for at holde karrieren i live, og i 1977 får han chancen for at blive europamester. En chance, som han griber.

ANNONCE

It Comes at Night

Premiere: 15. juni

Med: Joel Edgerton, Christopher Abbott, Carmen Ejogo med flere

Derfor skal du se den:Fordi det ganske enkelt ser ud til at bliveårets uhyggeligste film. It Comes at Night handler om en mand på flugt fra enovernaturlig og terroriserende trussel. Sammen med sin familie håber han på atkunne undgå den efter at have installeret sig i et øde hus langt væk fracivilisationen. Men da en ung familie søger tilflugt i hjemmet, intensiveresparanoiaen, lige som truslen kommer tættere på. Der er gode navne pårollelisten i form af både Joel Edgerton (Warrior), Christopher Abbott (Girls) og Riley Keough (Mad Max: Fury Road),hvilket er grund nok til at håbe på, at det bliver en omgang klaustrofobiskklasse-horror.
ANNONCE

Transformers: The Last Knight

Premiere: 21. juni

Med: Laura Haddock, Mark Wahlberg, Gemma Chan med flere

Derfor skal du se den:Alle gode gange fem for Michael Bay, dereftersigende instruerer sin sidste Transformers-film (men bare rolig, franchisensproduktionsselskab, Hasbro Studios, er allerede på udkig efter en ny instruktørtil seriens sjette film, der efter planen får premiere sommeren 2019). Bay eraltid garant for bulder og brag, og plottet kommer som regel i anden række. Ogdet er sgu alright, når han spiller med så åbne kort, som han gør. I The Last Knight ermenneskene og Transformers i krig mod hinanden. Optimus Prime er forsvundet, ognøglen til at overleve skal findes i fortidens hemmeligheder og historien om,hvorfor kæmperobotterne fra rummet er at finde på vores jord. Det er nu op tilen alliance med Mark Wahlberg i front at finde en måde at redde planeten på.
ANNONCE

Baby Driver

Premiere: 29. juni

Med: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jon Hamm med flere

Derfor skal du se den:Fordi det er en Edgar Wright-film. Manden, der har stået bag monstersucceser som Shaun of the Dead, Hot Fuzz og The World's End (som til sammen udgør det, Wright kalder for Cornetto-trilogien) er nemlig tilbage med det, der ligner dette års svar på Drive. I Baby Driver følger du en ung mand, der arbejder som chauffør for bankrøvere. Han møder en dag den ligeledes unge Deborah, som han forelsker sig i. Han beslutter sig herefter for at komme ud af det barske miljø, han befinder sig i. Men det er selvfølgelig lettere sagt end gjort. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt