Magasinet M!

Kal Penn er klar på at lave en Harold & Kumar 4

Og vi er mere end klar!

Harold and Kumar Go to White Castle er en af mine absolutte favoritter på kogerfilmslisten - det er en perfekt cocktail af syrede personligheder, lidt for meget slacker-mentalitet og en herlig omgang hverdagseventyr.

John Cho og Kal Penn formåede at skabe en fantastisk teenage-film tilbage i tiden, som efterfølgende resulterede i to efterfølgere.

Og fun fact - Neil Patrick Harris' karakter Barney Stinson i How I Mey Your Mother er direkte et resultat at den douchebag-udgave af sig selv, som han spiller i Harold and Kumar Go to White Castle!

Men har vi set det sidste til de to rygere?

Ikke hvis du spørger Kal Penn.

I et interview med Variety kunne han fortælle følgende om teamet bag filmene, Cho, John Hurwitz og Hayden Schlossberg:

"Vi ville elske at lave en fjerde film. John Cho sender mig sms'er om det hele tiden. Hurwitz og Schlossberg - som skrev alle tre film i franchisen - vi har alle lyst til at lave en mere. Dog er vi - heldigvis - velsignet med et travlt skema lige nu, men vi skal bare finde den rigtige timing."

Og Penn giver ikke en fuck for at vente på, at den skal i biografen - han er klar på at sende den direkte til streaming i hjemmets trygge rammer.

"Jeg føler lidt, at det skal være et straight-to-DVD-film eller streaming - folk elsker at se disse film kl. 02 om natten en fredag aften, hvor de kan hygge sig hjemme."

Indtil videre har efterfølgerne budt på Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay i 2008, hvor de bliver mikset ind i et uheldigt terror-relateret plot og A Very Harold & Kumar 3D Christmas i 2011, hvor de er på jagt efter et juletræ, da deres eget gik i brand efter en joint-ulykke.

Penn har tidligere udtrykt, at han langt fra er færdig med franchisen:

"Jeg ville føle mig utrolig heldig, hvis jeg fik chancen for at lave Harold and Kumar 15, når jeg er 70 år."

Og vi følger jer hele vejen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt