M!

Kan du have været sammen med FOR mange ifølge pigerne?

En mand har skrevet til pigerne for at finde ud af, om der er en grænse for, hvor mange man må have været sammen med, før man ikke længere er attraktiv.

Kan du have været sammen med FOR mange ifølge pigerne?

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt at spørge pigerne om alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi han gerne vil vide, hvad pigerne synes om antallet af tidligere sexpartnere: 

"Hejsa søde piger.

Hvad er jeres mening om en kvindecharmør, som i en alder af 23 år har været i seng med omkring 50 kvinder. Mest danske og thailandske. Ville I kunne se ham som kærestepotentiale?"
- Mand, 23 

Hvis du er erfaren, eller lidt mere end erfaren - ser pigerne det så som en fordel? Det vil en mand gerne vide, da han skriver ind til pigerne på "Hvad synes?" og spørger om deres mening, i netop denne sammenhæng. Læs med og se om pigerne gerne vil have en erfaren mand eller om de synes, der kan være for meget af det gode. 

Har du et spørgsmål?

Er der noget du gerne vil vide? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. 

Del