Magasinet M!

Kan du huske drengen, der tegnede dillere i Superbad? Så meget tjener han stadig 17 år senere

Diller-royalties?

Superbad fra 2007 står stadig knivskarpt i hukommelsen som en af de bedste komediefilm i nyere tid - og ser man den igen, så finder man ret hurtigt ud af, at humoren og karaktereren har 'aged well'.

De fleste husker Superbad for dens pinlige øjeblikke og den ikoniske trio på eventyr , men én særlig scene står stadig skarpt i hukommelsen: Seths barndomsbesættelse med at tegne penisser, gemt væk i en Ghostbusters-madkasse.

Denne ikoniske scene blev bragt til live af den unge Casey Margolis, som nu – 17 år efter filmens udgivelse – afslører, hvor meget han stadig tjener på den lille, men uforglemmelige rolle.

Casey Margolis var dengang en barnestjerne, der kun optrådte kort i filmen, men scenen har efterladt et stort aftryk. I en række TikTok-videoer har han givet sine følgere et sjældent indblik i, hvad det vil sige at være "drengen, der tegnede dillere i Superbad" – og hvor meget han stadig får udbetalt i restbetalinger.

Restbetalinger er en form for royalty, som skuespillere modtager, hver gang en film bliver genudsendt, købt på DVD, eller streamet på diverse platforme. Det betyder, at Margolis fortsat tjener penge på sit bidrag til filmen, der blev en kultklassiker.

Han afslørede, at hans oprindelige løn for at spille den yngre version af Jonah Hills karakter Seth, lå på $700 om dagen. Det lyder måske ikke som meget, men når man ser på de langvarige restbetalinger, har det været en indbringende oplevelse. I en video fra sidste år viste Margolis en check for $255,39 – hvilket svarer til omkring 1.800 danske kroner. Senere delte han endnu en check, denne gang på $573,35, hvoraf han fik udbetalt cirka $365 efter skat.

"Gud velsigne Skat!" griner Margolis, mens han forklarer, at selvom beløbene kan svinge, er det stadig en stabil indkomstkilde. Han bemærkede dog, at man som skuespiller ikke kan leve af restbetalinger alene. Som han selv udtrykker det: "Ikke alle checks er på $10.000. Jeg har også modtaget checks på 12 cents – hvilket svarer til 8 cent efter skat."

Så selvom hans karriere måske ikke har været fyldt med hovedroller, er hans korte øjeblik i rampelyset stadig noget, han kan høste frugterne af – og måske vil han fortsætte med at få betaling for sine tegninger i mange år endnu.

ANNONCE
?si=CUPa7xuCrbQLL3_W
Del

Seneste nyt