Magasinet M!

Kannibaler, genfærd og et sindssygt eksperiment: Her er 6 gyserfilm vi glæder os vanvittigt meget til!

2017 byder på en lang række interessante gysere. Her er seks udvalgte, som du simpelthen bare skal se, hvis du også er ret vild med at blive skræmt fra vid og sans.

Kannibaler, genfærd og et sindssygt eksperiment: Her er 6 gyserfilm vi glæder os vanvittigt meget til!

1) It Comes at Night

En mand er sammen med sin kone og søn flyttet til et øde og afsides hus, mens en mystisk og overnaturlig trussel terroriserer resten af verden. Den orden, som han med sin lille familie har fået skabt, bliver for alvor sat på prøve, da en desperat familie søger tilflugt hos dem. Filmen er instrueret af Trey Edward Shults og er produceret af det relativt unge selskab A24. De har tidligere produceret geniale film som 'Ex Machina' og 'American Honey'. 

ANNONCE

2) Get Out

Instruktøren kender du måske fra komedieduoen 'Key & Peele' på Comedy Central. Men meget komik er der bestemt ikke over den kommende 'Get Out'. En sort man besøger sin hvide kærestes familie, og deres hjem viser sig at være en anelse farligere, end man først havde regnet med. Filmen har været en kæmpe succes i USA og har (næsten) en perfekt rating på Rottentomatoes.com med hele 99%.

ANNONCE

3) The Void

Traileren til 'The Void' er som indbegrebet af et sandt mareridt, så hvis filmen kan leve op til det, bliver resultatet nok noget i nærheden af fuldstændig episk. Filmen handler om politibetjenten Daniel Carter, der ved et tilfælde falder over en blodig ung mand, som er blevet efterladt på vejen. Han får ham bragt til et hospital, hvor Carter langsomt opdager, at både patienter og ansatte forandres til noget, der ikke længere er menneskeligt.

ANNONCE

4) Raw

En familie bestående af frelste vegetarer sender deres datter på dyrlægeskole. De studerende bor på skolens område, og her bliver de udsat for noget, der ligner den mest voldsomme rustur nogensinde. Den unge Justine begynder langsomt at lære sig selv bedre at kende, og hermed vækkes en lyst - en lyst til kød. Filmen er instrueret af franske Julia Ducournau og havde premiere på CPH:PIX i efteråret, hvor den bla. var nomineret til filmfestivalens hovedpris. 

ANNONCE

5) The Belko Experiment 

80 amerikanere låses inde på deres arbejdsplads, hvor de skal forsøge at overleve et twistet socialt eksperiment. Eksperimentet er simpelt: Dræb eller bliv dræbt. Filmen er instrueret af Greg McLean og får premiere i slutningen af marts i USA. Det er endnu ikke afgjort, hvornår filmen får premiere i Danmark.

ANNONCE

6) Amityville: The Awakening

Disney-divaen Bella Thorne spiller sammen med Jennifer Jason Leigh i den 14. film i den klassiske horrorfranchise om Amityville. Filmen er instrueret af Franck Khalfoun og handler om en ung pige, der flytter til en ny by sammen med sin mor og den komaindlagte yngre lillebror, der på mirakuløs vis vågner op igen - men selvfølgelig begynder der at ske en masse mystiske ting samtidig.

ANNONCE

Bonus) Saw: Legacy

Jigsaw vender tilbage, og vi bliver lige nødt til at dele teasertraileren til den kommende Saw-film. Det er ikke mange detaljer, der er blevet afsløret, men vi ved, at filmen får premiere til efteråret, har Laura Vandervoort i hovedrollen, og at den skal instrueres af Michael Spierig og Peter Spierig.

ANNONCE

Leveret af KULTBOX.dk.

Del

Seneste nyt

ANNONCE