Magasinet M!

Kanon, Kolding!

Kolding viser sig frem fra bedste nattelivs-side

Kanon, Kolding!

Det bliver ikke meget bedre! Kolding er kendt for Koldinghus og håndbold, men BURDE være kendt for fede diskoteker og søde, smukke piger, der meget gerne vil posere for M!.

Læs hele anmeldelsen i M! 128

SHAKERS: *****

Det er svært at sige at sige noget negativt om Shakers i Kolding, der byder på flere barer, søde piger og god musik. Dansegulvet kunne godt have været en anelse større, men så havde man jo ikke stået så tæt op af pigerne.

TORDENSKIOLD: ****
Tordenskiold er et rigtig godt sted at score. Men du skal passe lidt på, hvilke piger du snakker med, og et enkelt temmelig voldsomt optrin trækker ned på et ellers rigtig fedt diskotek.

PIGE TIL MAND:  ****
Det er bestemt ikke noget galt med kønskvoteringen i Kolding. Og mange af pigerne er gode til at gå ud i grupper, så du kan spotte, at de er åbne for en snak. Godt tænkt, tøser.

SKALLERISIKO: ***
En enkelt idiot kan ødelægge det for mange - og det var nøjagtig, hvad klaphatten på Tordenskiold gjorde, da han valgte at tage kvælertag på en betjent.

BABERATING: *****
Et point for at være søde. Et point for fræk påklædning. Et point for at stille villigt op til fotografering. Et point for sønderjysk dialekt. Og et meget stort point for, at I alle sammen ser godt ud. Det giver et stort femtal herfra.

I ALT: ****
At en by af Koldings størrelse kan fylde så mange store diskoteker, barer og værtshuse er intet mindre end imponerende. Vi ville meget gerne have givet karakterer til endnu et par af de fede diskoteker, der alle ligger inden for en meget overskuelig radius. Kanon, Kolding!

Læs mere om stederne her
www.denengelskepub.dk
www.lucca-kolding.dk
www.republikken.com
www.tavlen.org
www.kolding.crazydaisy.dk
www.kolding.tordenskiold.nu
www.kolding.shakers.nu

By-o-meter: 86 grader

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce