Magasinet M!

Kanye West bliver den nye James Bond

"Jeg bliver lige så badass som Sean Connery, Roger Moore og Daniel Craig? til sammen", skriver verdens største ego på sin Twitter-profil.

Det skulle først offentliggøres til sommer, men som altid er fortrolige oplysninger blevet lækket før tid. Denne gang er det ikke bare oplysningen om, at Spectre bliver Daniel Craig's sidste James Bond-film, men også hvem der tager over efter den efterhånden afdankede skuespiller. Og det er noget af en bombe, oplysningerne fra produktionsselskabet Eon Productions indeholder. For første gang i historien kommer verdens sejeste superagent til at blive spillet af en sort  - nemlig ingen ringere end Kanye West.

Kanye er stadig noget fåmælt omkring den tidlige offentliggørelse af det noget overraskende valg, men han kunne selvfølgelig ikke lade sin Twitter-profil være, da oplysningerne kom frem: 

ANNONCE
Kanye West bliver den nye James Bond

Om det så kommer til at betyde, at James Bond fremover kommer til at drikke Hennessy (en cognac, Kanye West tidligere er blevet set med i det offentlige rum), melder historien intet om.

Del

Seneste nyt