Magasinet M!

Kanye West er kommet på Instagram: Se hans første billede her

Så skete det. Verdens største rapper er kommet med på Instagram-bølgen. Gad vide, om presset blev for stort fra Kim Kardashian?

Kanye West er kommet på Instagram: Se hans første billede her

At forestille sig, at en af verdens største kunstnere ikke deler sit liv på Instagram nutildags, er som at forestille sig Donald Trump uden en Twitter-profil. Ikke desto mindre har det indtil i går været tilfældet for selveste Kanye West. Men nu skete det så. Kanye har oprettet en Instagram-profil.

Det skriver tech-sitet CNET.

Kanye har gennem tiden ellers været ret så aktiv på de sociale medier - navnligt på Twitter - hvor han har fyret en pæn række guldkorn af. Hvem husker ikke hans tweet, hvor han krævede, at Apple skulle skynde sig at købe kollegaen JAY Z's musikstreamingtjeneste, Tidal?

ANNONCE

Men hvordan skyder man så sin Instagram-karriere i gang? Ved at uploade et æstetetisk og stemningsfyldt billede af en bil, en bygning og en mørk himmel, velsagtens. Det er i hvert fald det - i skrivende stund - eneste billede, West endnu har uploadet, og på bedste Kanye-manér er der ikke nogen billedtekst. 

A photo posted by Kanye West (@kanyewest) on Sep 18, 2016 at 8:23am PDT

ANNONCE

Billedet er dog ikke et, Kanye West selv har taget. Det er nemlig taget fra Arnold Schwarzenegger-klassikeren Total Recall fra 1990. Og hvad skal man så lægge i det? At han er en kunstnerisk konstruktion, der blot forsøger at komme gennem livet? Eller at han blot godt kan lide Arnold? Kun Kanye ved det, og som han tidligere i år skrev på Twitter, skal ingen fortælle ham, hvad han skal instagramme.

ANNONCE

På et døgn har West allerede samlet næsten 900.000 følgere sammen uden selv at følge nogen - ikke engang sin kone Kim Kardashian. Like a boss!

Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt