Magasinet M!

Karakterer, vi elsker i serier, men ville hade i virkeligheden

"Min favoritkarakter fra min yndlingsserie, men hvis vi nogensinde skulle drikke en øl sammen, er jeg sikker på, jeg ville kede mig ihjel"

Fiktive karakterer fra film og serier er ofte virkelig sjove. Fordi de er fiktive. Noget, der virker rigtig godt på en skærm, som du selv kan tænde og slukke for, når du har lyst, vil med høj sandsynlighed virke mindre godt i virkeligheden. Der er de karakterer, vi elsker at hade, og så er der de karakterer, vi elsker, men ville hade i virkeligheden. Folk på reddit har givet deres bud på sidstnævnte, og umiddelbart lader det til at gruppen fra Friends ikke ville være de bedste venner i virkeligheden.. 

Yoinkie2013

Walter White. Min favoritkarakter fra min yndlingsserie, men hvis vi nogensinde skulle drikke en øl sammen, er jeg sikker på, jeg ville kede mig ihjel. Hans interaktion med normale mennesker og hans normale samtaler får ham virkelig til at virke som et kedeligt menneske. Hans karakter i serien var fantastisk, men i virkeligheden ville han fejle totalt. 

newaccountbcimadick

Sherlock. Hvilken serie eller film? Allesammen. 

I-a

Barney Stinson. Jeg tror, han ville være en vildt irriterende ven efter et stykke tid. 

Socialist7

Jeg tror, Tony Soprano ville være en ret dårlig ven. 

ThisGuyNames

Mere eller mindre alle karakterer fra HIMYM. Jeg har set alle sæsoner mindst 50 gange, og jeg fandt ud af, at de fleste af karaktererne er ulidelige.

Lily: Den absolut værste karakter i serien. Åh gud, hvor har hun fucket op mange gange og såret så mange mennesker ved at være selvretfærdig - og alligevel er hun den mest elskede karakter i serien. 

Ted: Han var sjov i starten, men med tiden blev hans karakter bare ødelagt. Vi har fattet det, Ted, dit eneste mål i livet er at få kone og børn. 

Robin: Bortset fra, at hun ikke tager Barneys parti, da Ted bliver sur på Barney for at have været sammen med Robin, var hun ret cool. Hvis man lige glemmer hendes ondskab mod Patrice. Hvorfor hadede hun Patrice så meget? Patrice virkelig som en sød pige, som klart så op til Robin.

Barney: Han er selvfølgelig lidt klam mod kvinder, men han var også en sød karakter, som elskede hans venner mere, end de elskede ham, hvilket bare var trist. Han var nærmest kun med i gruppen, så de andre havde én at rotte sig sammen mod. 

- Marshall: Jeg har ikke rigtig noget dårligt at sige her, han er en god fyr! Og det var helt sikkert ham, der endte med at nøjes i deres ægteskab. 

(Tip: Brugeren her er virkelig ikke fan af HIMYM-karakterne. Læs her for uddybende had

Atheistsomalipirate

Alle fra Friends. 

noodles_the_food

Rick fra Rick and Morty. Han er sjov i serien, men hvis jeg mødte ham i virkeligheden, ville jeg sikkert have lyst til at slå ham, hver gang han åbnede munden. 

azazel-13

Littlefinger. Hans luskede charme er perfekt i serien, men i virkeligheden ville du nok ende død, gift med en sindsforvirret voldtægtsmand eller midt i en krig for at tjene ham. 

corgiburg

Rachel Green. Jeg tror ikke, vi kunne være venner, men jeg er vild med hende i serien. 

mcgraff

Jim fra The Office. Han er selvglad og arbejder ikke særlig hårdt. Jeg ville ikke kunne holde ham ud.

tapehead4

Alle fra Seinfeld. Sikke en flok røvhuller! 

TunaEmpanada

Chandler Bing. Hans sarkasme er ret charmerende på skærmen, men når folk er sådan i virkeligheden, får jeg altid lyst til at slå dem. 

MaleNudity

90% af alle karakterne. Jeg ville hverken hænge ud med Tony Soprano, Walter White, Ramsay, osv. Jeg ville jo dø med det samme.

booohockey

Negan. Han er virkelig sjov at se på i The Walking Dead, men han skal bare holde sig fra mig i virkeligheden. 

Emotional_Ambassador

Mere eller mindre alle fra HIMYM. 

LegendofDylan

Greg House. Cool karakter, men ikke en særlig rar person. 

Deplete1

Gina Linetti.. Hun er virkelig sjov og sassy, men hun ville være så irriterende i virkeligheden. 

LumberjackGames

Ross fra Friends. Han er virkelig sjov i serien, men skulle jeg være sammen med ham i virkeligheden? Det ville aldrig gå. 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce