Magasinet M!

Karantænen er blevet Tinders største icebreaker

Skal du nå at finde kærligheden med Tinders SwipeNight?I løbet af september måned har Tinder introduceret deres nye koncept, SwipeNight, til danskerne. 

SwipeNight er et interaktivt eventyr, der fortælles på Tinder, et slag vælg-dit-eget-eventyr, men hvor appen gemmer dine valg - og giver dig mulighed for at matche med andre, der har truffet de samme eksistentielle valg som dig selv. 

ANNONCE

"Swipe Night følger en gruppe af venner i de sidste timer før en asteroide vil ramme jorden med katastrofale konsekvenser. Tinder-brugeren er selv hovedpersonen, og som historien skrider frem og asteroiden fortsætter sin kurs mod jorden, vil brugerne blive stillet overfor en række moralske dilemmaer og valg, der vil have direkte indflydelse på, hvad der vil ske og hvem de ender med at matche med, når historien når sin afslutning. Men de skal handle hurtigt - brugeren får kun 7 sekunder til at træffe hver eneste beslutning, så hvert sekund tæller, som asteroiden nærmer sig jorden. Efter hver omgang, bliver valgene tilføjet til brugernes Tinder-profiler og giver mulighed for at række ud til nye matches med nye post-apokalyptiske drillerier og icebreakers, der gør det lettere for nye matches at nå ud over den frygtede "hej, hvordan går det?"-besked."

Corona-krisen har betydet en øget aktivitet for Tinder-brugere, og i de tidlige dage under Italiens lockdown, steg swipe-volumen på Tinder med hele 67% blandt generation Z-brugere. 

”Mens den globale sundhedskrise fortsætter, mener vi, at Swipe Night kan give vores brugere over hele verden en form for temposkift. Vi er forpligtet til at udvide med innovative tiltag på Tinder, der er med til at skabe flere måder at bringe vores brugere sammen på, underholde dem, og hjælpe dem med at møde og lære nye mennesker at kende.”

Tinder Swipenight - Hvornår?

Hvis du er "single and readu to online-mingle", kan du lige nå en omgang Tinder Swipenight i weekenden

Lørdag d. 26. september med start kl. 10:00 - til søndag d. 27. kl. 23:59

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce