Magasinet M!

Karina er Ugens Instababe: Vi er overfladiske, og det er helt okay

Den søde nordjyde bor pt. i Hvidovre, hvor hun opdrager Danmarks kommende herskere!

Navn: Karina Tækker

Alder: 26 (meget) unge år

Beskæftigelse: Udvikler Danmarks kommende herskere (pædagog)

Bopæl: Hvidovre

Civilstatus: I et forhold

Særlige kendetegn: Jeg har altid et smil på læben (i know, alle skriver det), men derudover er jeg 176 cm lang og er derfor i besiddelse af nogle lange sylter, som jeg balancerer på hver eneste dag

Instagram: karinataekker 

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på [email protected]

ANNONCE

Karina laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med!

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke føles rart. Nu følger jeg jo dagligt med og ser de flotte damer der bliver postet, så jeg tager det som et kæmpe kompliment, at der også er nogen der synes, at jeg hører til blandt dem.

ANNONCE

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Altså, hvis man sådan ser mig "in real life" og på Instagram, så tænker man muligvis: “Hold da op, hende der, hun går op i sin kost”. Der må jeg altså skuffe jer! Jeg er den største synder på mad og snack-fronten. Nogen har en sød tand, jeg plejer at sige at min mund er fyldt med den ene søde tand efter den anden. Desuden kan jeg spise, som det passer mig uden at tage et enkelt gram på. Jeg ved det, jeg er et pisse irriterende kvindfolk. 

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Der er jeg lidt splittet, for jeg kan ikke begrænse mig selv. Jeg vælger derfor at skrive to ting, som er det bedste jeg ved. Den første ting er payday, what´s not to like? Og, den anden ting er lørdag og søndag i nattøj, uden at forlade bopælen. At rende rundt i en zombie lignende tilstand en hel dag, det er lige mig. 

Det værste jeg ved er at være vidne til, at andre mennesker har det skidt. Jeg får det så utrolig dårligt selv.

ANNONCE

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Jeg er totalt meget Prison Break girl. Jeg er helt opslugt af den serie! Den har alt, hvad en spændende serie skal indholde: lækre mænd med tatoveringer, livet i og udenfor fængsel og selvfølgelig kærlighed.

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvad er den perfekte date for dig?

Jeg er egentlig ikke sådan en typisk (undskyld for generalisering) pige pige, som gerne vil inviteres på en lækkert fancy restaurant. Min nuværende kæreste og jeg var på vores første date ude at spille fodboldgolf. Jeg er mere til noget sjov og ballade, for der igennem mener jeg, at man lærer hinanden bedre at kende.

ANNONCE

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Det er egentlig ikke en kommentar som sådan, men I får den alligevel. Jeg var for en del år siden i gaden i Aalborg og jeg kommer ganske fredeligt, og rimelig tipsgående på gaden og får stukket en seddel i hånden, hvorpå der står: “Hvis du vil have en orgasme, så ring til Felix på (telefonnummer)”. Jeg har ingen anelse om hvordan han så ud og jeg tænkte egentlig bare tak, men nej tak!

Hvad gør en mand sexet?

For mig er det selvfølgeligt udseendet, som de fleste andre, let’s face it - vi er overfladiske og det er helt ok! Når det er sagt, så lægger jeg rigtig meget vægt på personlighed. Det er sexet for mig, hvis en mand ved, hvordan han skal behandle sin dame. Desuden så kan jeg også godt lide muskler og ja, de skal gerne være synlige. 

ANNONCE

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

At selvom du har mødt mange, meget lidt søde mænd, så findes den rigtige der ude. Man skal bare lede de rigtige steder, for mig var det på Tinder.

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Jeg tænker ikke, at vild sex er noget som skal ske udenfor hjemmet. Jeg synes, at den vildeste sexoplevelse er, når jeg er sammen med en, som jeg virkelig elsker og hvor der nærmest springer stjernekameraer rundt om os af bare elektricitet, når vi er intime med hinanden.

ANNONCE

Hvad er du allermest stolt af?

At jeg i dag er kommet op at veje 63kg. Det lyder åndssvagt, men jeg har helt livet været undervægtig og kæmpet med at tage på. Det skal siges, at jeg aldrig har været syg eller lignende, jeg er åbenbart bare en af de irriterende mennesker der spiser alt, hvad der findes uden, at det sætter sig fast de forkerte steder. For fem år siden vejede jeg 52kg, så jeg har igennem min træning taget 11kg på og det er jeg hammer stolt af, selvom jeg pt. stadig har Vestegnens tyndeste stænger. 

Hvornår er en mand sjovest?

Når han holder mund og gør som der bliver sagt. 

Ej! Jeg synes, at en mand er sjovest, når han klikker med min humør, som er ret så plat. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan dreje alt over på noget perverst. Sorry, but that’s me.

ANNONCE
Del

Seneste nyt