Magasinet M!

Katja K efterspørger mænd, der vil sende dickpics til hende

Kender du én, der har mod på opgaven?Dickpics er betegnelsen for - sjovt nok - øjeblikket, hvor en mand vælger at skyde et lille billede af sine nedre regioner og sende til det til folk.

Vi lever i en tid, hvor det bliver modtaget af kvinder både frivilligt og ufrivilligt - og nu er der kommet et tidspunkt, hvor der er grønt lys til at sende kalorius ud på internettet.

Sussi la Cour aka. Katja K er nemlig i gang med at researche på en ny podcast 'SEXBREVKASSEN' - her hun brug for at få materiale til undersøgelsen og selve indholdet i podcasten, nemlig et segment, som hedder dick rating.

Hun vil nemlig gå i dybden med et koncept, der går under navnet dick rating - det er meget populært i udlandet og nu vil hun udbrede fænomenet i DK.

"Mange mænd har en urealistisk forventning om til deres penisstørrelser - vi vil gerne kigge nærmere på den tematik og netop ikke udskamme mænd. Men gerne undersølge, hvad dickpic er for et fænomen. Vi vil gerne give vores kvindelige syn på fænomenet.", fortæller Katja K til M!.

Og her søger hun mænd i alle aldre, som anonymt er villige til at indsende et dickpic til hende - det eneste man skal sende er alder og et billede af sin penis.

Det hele foregår inde på hendes Instagram, hvor du skal smide en DM med materialet - den er god nok, du må gerne!

Du kan læse mere om det i hendes story - og følge med på hendes OnlyFans.

Du kan i øvrigt læse hele vores portræt af hende lige her - Katja K - nu som moden kvinde.

Senere opdaterer vi jer om, hvor podcasten kan høres, når vi nærmere os premieren på den!

Opdatering: Katja K siger mange tak for overvældende mange dickpics! Hun forsøger at svare alle tilbage og vil gerne tilføje, at man gerne må være anonyme.

ANNONCE
Katja K efterspørger mænd, der vil sende dickpics til hende
Del

Seneste nyt

Annonce