Magasinet M!

KATO overraskede studenter med surprisefest

God stil!

Det er fandme fedt, at se de nyudklækkede studenter ture land og rige rundt, for at feste og drikke bajere, med deres nyhakkede huer. Studerende har haft pres på under corona-krisen, og sidste års festligheder var meget begrænsede, og med de nu lettere restriktioner, er der blevet lukket godt op for festlighederne.

Det blev ekstra festligt for 75 nyudklækkede studenter fra Aarhus, da de pludselig blev overrasket med et ekstra stop på turen, hvor KATO var klar med en surprisekoncert!

ANNONCE
KATO overraskede studenter med surprisefest

Surprisekoncerten var et venligt indslag, arrangeret af DJ Kato i samarbejde med virksomheden Book Studenterkørsel. 

"Da KATO rakte ud med idéen om at skabe en surprise-fest til ære for årets Studenter, der i dén grad har måtte sætte fester og socialt samvær på pause under Corona, var vi klar til at hjælpe," siger Christian Lykke,
direktør for Book Studenterkørsel.

ANNONCE
KATO overraskede studenter med surprisefest

Derfor poppede KATO altså fra ladet af en lastbil, hvor han fyrede godt op i gamle hits som Hey Shorty og Sjus - til eksploderende glæde for studenterne. 

"Det var den fedeste oplevelse, og jeg bliver faktisk helt rørt over, at de unge mennesker i dén grad bakkede op om festen. Reaktionen var lige som vi håbede på, for de fortjener en kæmpe fest efter så mange måneder, hvor de har måtte gå på kompromis med netop den del," siger KATO.

Historien melder desuden, at alle studenterne var udstyret med Coronapas. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE