Magasinet M!

Keanu Reeves er (igen) blevet til en actionfigur

Det futuristiske sci-fi action-RPG spil Cyberpunk 2077 blev annonceret helt tilbage i 2012, af CD Projekt Red - de samme folk, der står bag den megasuccefulde The Witcher-spilserie. 

Spillet der har været ventet af fans længe fik tidligere på året rykket lanceringen fra april 2020 til september 2020, men den slags kan altså ikke ændre på en længe planlagt, sideløbende legetøjslancering. Slet ikke, når den inkluderer Keanu Reeves. 

Til de der ikke er helt med, blev det sidste år annonceret, at Keanu Reeves er medvirkende i det kommende spil, en annoncering der nærmest allerede er legendarisk på nuværende tidspunkt. Timingen var nemlig helt perfekt, Keanu red succesbølgen af John Wick 3, og hoppede på scenen under spilmessen E3, for at præsentere den nye spiltrailer, og samtidig fortælle tilskuerne, at de var for fede. 

You're awesome! 

ANNONCE
Keanu afslører lanceringsdatoen på Cyberpunk 2077 (E3 2019)

Derfor kan det ikke undre nogen, at manden nu får sin egen actionfigur i forbindelse med spillet. Og det er ikke første gang. 

Samme virksomhed, McFarlane Toys, stod nemlig også bag samlerlegetøjet der blev lavet i forbindelse med The Matrix-filmene, hvor Keanu Reeves som bekendt havde hovedrollen. 

ANNONCE
Keanu Reeves er (igen) blevet til en actionfigur

Keanus karakter i Cyberpunk 2077 hedder Johnny Silverhand, og hand er altså nu blevet støbt i plastik, i både en 14-centimeters bevægelig actionfigur og en 30 centimer høj "statue", der fyrer den af på el-guitar. 

En passende hyldest til manden, der har tillagt sig kælenavnet "The Internet's Boyfriend". 

ANNONCE
Cyberpunk 2077 - Trailer
Del

Seneste nyt