Magasinet M!

Keanu Reeves nye projekt: Egen tegneserie

Keanu som tegnet actionstjerne

Keanu Reeves er ikke en idéforladt mand. Skuespilleren er populær som aldrig før, takket være John Wick-filmene, et par solide cameos rundt omkring - og fordi han altid er sin helt egen rolige facon, når han viser sig offentligt. 

Manden har en solid evne, til at gøre sine hobbies til ting, som han kan omsætte til arbejde. Det er tydeligt i hans  mange nørdede roller i action og sci fi-film - gamingen gør han til virkelighed gennem Cyberpunk 2077 og motorcyklerne, ja han har egen virksomhed der custombygger kværne... Og Keanus seneste projekt er en tegneserie. Om sig selv-ish.

Det nye projekt heder BRZRKR.

- I tegneserien er Keanu manden 'Berzerker' - en halv-udødelig halvgud, der er forbandet og meget voldelig. Han har også utroligt langt liv - og må kæmpe sig igennem verdenshistorie - en massakre efter anden.

Keanu Reeves er selv med til at skrive BRZRKR, mens hans partnere er forfatteren Matt Klindt og Marvel-tegneren Alessandro Vitti - og tegneserien skal udgives på Boom! Studios til oktober. 

BOOM! Studios der blandt andet står bag Garfield, har en lang række af kendte tegneserier under sig - men har tidligere udgivet lignende projekter, og har blandt andet en Bill & Ted serie under sig

Og for at det ikke skal være løgn, går der allerede rygter om, at Netflix har sikret sig rettighederne til en live-adaption af BRZRKR. Woah.

ANNONCE
Keanu Reeves nye projekt: Egen tegneserie
Keanu Reeves nye projekt: Egen tegneserie
Del

Seneste nyt