Magasinet M!

Kendte superbabes i sexede reklamer

De er der allesammen: Megan Fox, Marisa Miller, Eva Mendes og mange, mange flere...

Kendte superbabes i sexede reklamer

Vores allesammens yndlings babe Megan Fox bliver erstattet af dette søde pigebarn i den nye Transformers film. Før du begynder at hidse dig alt for meget op, synes vi lige, at du skulle klikke på videoen.

 

 

 

 

Hvor er Eva Mendes dog et dejligt menneske. Og så er hun slet ikke bange for at vise bryster i denne reklame for Calvin Klein. Uden tvivl hendes bedste rolle so far.

 

 

 

 

ANNONCE

 

Kelly Brooks er uden tvivl en af Hollywoods mest undervurderede skuespillerinder. Nej, siger du? Så har du vist ikke set hendes fantastiske lesbiske scene i Piranha 3D - eller denne reklame for den sags skyld.

 

 

 

 

Allessandra Ambrosio er navnet på denne brasilianske supermodel og Victoria's Secret babe. Og med status som 'engel' for Victoria's Secret kan man ikke komme højere i 'lækkerheds-hierarkiet'. Se videoen og du vil gi' os ret.

 

 

ANNONCE

 

Kylie Minogue bliver kun frækkere med årene. Nej? Tjek lige videoen, Kaptajn Knas.

 

 

Så mange superbabes i én video er hård kost. Selv for en flok efterhånden garvede M!-journalister, der ellers har set lidt af hvert. Hvis der er en himmel, forestiller vi os, at den ser ud som i denne video.

 

ANNONCE

Undskyld, undskyld, undskyld. Hvordan kunne vi glemme supersmukke Marisa Miller i vores 100 Mest Sexede app på facebook? Som et (meget) lille plaster på såret får i denne hede video med hende.

 

Så er det slut med Megan Fox som den ultimative Transformers babe. Hun bliver nemlig erstattet af en helt ny model - som du forresten kan finde nederst på listen. Når vi ser denne reklame for Armani, må vi indrømme, vi ikke helt forstår, hvor hun skulle udskiftes. Gør du?

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt