Magasinet M!

Kim gav 21.800 kroner for en bamse - nu er den til salg på DBA

Den bamse gad vi godt have haft stående på vores drengeværelse

Vi har alle haft en bamse, vi ikke kunne leve uden. Men de fleste af os, har nok også for længst smidt den på loftet. 

Det er en helt anden sag for 62-årige Kim Maarup fra Horsens, som har haft en legetøjsbutik i over ti år. 

Han har hele 700 tøjdyr - en hel Zoologisk Have i bamser. Ud af de 700 forskellige bamser, så har Kim en to meter høj bamse til en værdi af 21.800 kr.

En bamse, hans kone er ret træt af, fordi den har stået i stuen i lidt for lang tid.

En to meter høj tøjbamse. Den gad vi godt have haft på værelset som børn!

Nu forsøger han at sælge sin enorme samling af bamser, heriblandt den to meter høje bamse på DBA. Det er i skrivende stund også den dyreste bamse til salg på DBA.

Den store bamse forestiller en T-Rex Dinosaurus og den er sat til salg for 8.990 kroner. T-Rexen er unik, og faktisk den eneste af sin slags i Europa. 

Den hersker pt. i Horsens, så medmindre du bor i Horsens eller omegn, så koster det endvidere 1.590 kr. at få bamsen sendt. 

700 bamser i kælderen

Nogle vil mene at Kim har en meget large kone, når man ejer en hel Zoologisk Have, og får lov at opbevare den i kælderen som sin egen lille legetøjsbutik. Men nu er Kims kone altså blevet en smule træt af plysdyrene og særligt den store T-Rex har sat hende på prøve.

"Jeg (Kim, red.) har haft den stående hjemme i stuen i et par måneder. Det synes jeg, var en god idé, indtil min kone syntes, at nu havde vi prøvet det", griner Kim til DBA Guide.

Det kræver et ret stort arbejde at have en to meter høj T-Rex. Helt præcist kræver det 15 menneskers arbejde i to dage før at den store T-Rex er færdig fra fabrikken.

Bamsen er importeret fra Filippinerne fra firmaet ´Hansa Toy´, som også lavet tøjdyr til bl.a. Walt Disney. 

T-Rexen er ikke Kims yndlingsbamse

Selvom T-Rexen er meget livagtig (og dyr), så er den ikke Kims favorit plysdyr. 

Det er en helt særlig, hvid snetiger, som har den største plads i Kims hjerte. Det skyldes tigerens look, når den får øjenkontakt med sin ejermand. Men Kim slår også fast, at alle plysdyrene betyder noget helt særligt for ham. 

"Jeg synes, de er fantastiske. Jeg holder virkelig af dem" 

Kim har salgstalen klar, når den 8.990 kr. dyre T-Rex skal have en ny ejer.

"I 98% af alle lejeboliger, der må man ikke have husdyr. Men for 8.990 kr. så kan du få et husdyr, som du gerne må have, som du ikke behøver at gå tur med, og som garanteret bliver et kæmpe trækplaster for alle dine venner" 

Se videoen herunder, og tag med en tur i Kims Zoologisk Have - i plysdyr!

ANNONCE
Kims verden af plysdyr
Del

Seneste nyt