Magasinet M!

Kinetik VX1 Vægtvest

Giv hjemmetræningen én over nakken!

Hvis du elsker at træne, men ikke er den store fan af at svede i fitnesscentere med andre mennesker i et indelukket lokale? Så findes der et par løsninger til dig.

Du kan enten gå all-in og købe dit eget træningsudstyr til hjemmegymmet, eller du kan spekulere i kropsvægttræning, som egentlig bare kræver dig, din krop og et par opfindsomme måder at udsætte den for modstand.

Men som du nok ved, hvis du har puslet lidt med vægttræning gennem tiden - kroppen begynder at stagnere lidt i udviklingen, hvis du ikke ændrer træningsformen og den belastning, du påfører kroppen.

Derfor er det begrænset, hvor længe du kan nøjes med kroppen alene, hvis du ønsker at vokse i størrelse.

Og her kommer en Kinetik-vest ind i billedet - den er designet til at påføre dig ekstra vægt på kroppen med en kropsvest med samme virkning, som hvis du rykkede ekstra vægtskiver på stangen i fitness.

Vi har sat postmanden på overarbejde og fået ham til at levere en vægtvest til os, så vi kunne prøve det på egen hånd - vi har testet Kinetik VX1.

ANNONCE
Kinetik VX1 Vægtvest

Slidstærk og skarp pasform

Kinetik VX1 er en vægtvest for professionelle - ikke ment på den måde, at man skal have trænet i mange år eller dyb kendskab til træning for at bruge den. Men mere på den måde, at den er designet af folk, der ved, hvad de har med at gøre.

Vesten er meget minimalistisk i sit design, så den fremstår knap så iøjnefaldende, når man påfører den sig til træning - den er simpel at håndtere og har kun de justeringsseler og punkter, som man har brug for.

Vesten er struktureret på en måde, så man nemt kan skræddersy det til sit eget forløb og træningsudvikling - de små barer med vægt er nemlig i en passende størrelse, så man kan justere op og ned med små steps, så man ikke ligesom i fitnesscenteret bare rykker to kilo pr håndvægt hver eneste gang man føler sig modig.

Vestens vægte er placeret strategisk højt på torsoen, så man ikke få et unaturligt buk, hvor vesten kommer til at hænge frit ud i luften, når man eksempelvis laver pushups - her sidder den placeret i et punkt, så der ikke kommer luft mellem brystkassen og vesten.

Man skal lige lure, hvordan sammensnøringerne fungerer og hvordan vesten skal sidde for den perfekte pasform, men når man lige har ‘kalibreret’ vesten, så er den klar til en verden af god smerte!

ANNONCE
Kinetik VX1 Vægtvest

Hurtig tilvænning og stort vægtspænd

Hvis du tidligere har prøvet at iføre dig en vægtvest for tid tilbage, så var det i gamle dage små poser med eksempelvis ris eller andre tørvarer, der kunne vægte dragten - og det var ikke super praktisk, når det med tiden ville mugne i fugtige forhold.

Her har man små træningsbarer, der er nemme at påføre og afmontere efter behov med et let tilgængeligt velcro-system, som gør, at man ikke skal stå for længe og bøvle med at ændre i vægtbalancen mellem øvelserne. Materialerne i holderne og i vægtbarrerne er i øvrigt utroligt kompatible, så man ikke skal stå og sjuske med at presse dem ned i pladserne. De glider bare ind og sidder klar til træning. 

Kinetik-vesten er også i den lidt højere pris-ende, men man får også, hvad man betaler for - materialet er utrolig slidstærkt og syet på en måde, som man ikke får nær så mange brændemærker eller slitage under brug.

Og så er det en af de billigere løsninger på sigt - det er en rigtig smart måde at optimere hjemmetræningen på, hvis du ikke vil ud og købe dyrt udstyr, bruge store pengesumme på fitnesskort eller have alt for mange stænger, dumbbells og andet gøgl liggende.

Det er en vest, som kræver lidt tilvænning - ikke fordi, at der er noget i vejen med pasformen, men dine skuldre skal lige vende sig til at absorbere vægten fra vesten. Den er nemlig ret effektiv i at skabe den tyngde, du har brug for at få ekstra forøgelse på muskelmodstand under træningen.

Når først man har vænnet sig til vesten ved at gå med den, løbe med den og lave basisøvelserne over nogle dage til uger, så er man klar til at påbegynde et program, hvor man løbende kan optimere træningen.

Vægtvesten er skræddersyet til mange formål, hvor den primære tanke bag produktet er at banke din generelle styrke, fart og mobilitet op over hele linjen - og her fungerer pasformen og designet super godt til at give dig en all-around fornemmelse af at opnå mere modstand på de bevægelser, man ‘tager for givet’.

På den måde bygger man automatisk modstandskraft og styrke op over hele linjen, som giver dig en solid form på bundlinjen.

Foruden en generelt optimering af hele din krops ydeevne, så er den er også genial til Calisthenics, da man på den måde opnår mere styrke på træningen med kroppen alene - generelt styrketræning er den største vinder, da du får overraskende meget modstand end normalt, når du påfører dig vesten under pushups, pullups og især under dips.

Når man er blevet lidt mere familiær med vesten, er den også perfekt til at få lidt mere styrke i knæene, når du skal løbetræne.

ANNONCE

Samlet set

Kinetik VX1 er en sublim vægtvest til dig, der gerne vil eksperimentere med styrketræning a la Calisthenics - men også vesten, hvor du går all-in fra starten af. Det er ikke lige vesten du bare køber for at prøve det af. Den er designet til, at du starter fra punkt a og allerede på forhånd har en idé om, hvor punkt b skal være. Den er utrolig slidstærk, har en super pasform, som nemt kan justeres til forskellige størrelser - og så er det største win-faktor det store vægtspænd, så man løbende kan opjustere i et struktureret forløb og opnå resultater på den lange bane.

ANNONCE
Kinetik VX1

Pris: 1495 kroner 

Del

Seneste nyt

Annonce