Magasinet M!

Kinky Sex

Mange mænd drømmer om en pige, der er lidt kinky i sengen. Men hvor kinky er tøserne egentlig, når det kommer til stykket? Womans læsere giver os svaret.Kinky Sex

51 % af pigerne er blevet bundet under sex
"Min ekskæreste syntes, det var vildt frækt at dominere mig. Ikke på nogen voldelig måde udover lidt spank. Men han bandt nogle gange mine hænder over mit hoved. Det tændte ham at se mig ligge der på ryggen totalt underlagt hans vilje og klar til ham. Det var så frækt og lækkert."
"Det gør det bare lidt mere frækt, når man ikke har mulighed for at kunne gøre modstand."
"Jeg købte et par håndjern med rødt plys til kæresten i gave, og han bandt mig, mens jeg var iført en skolepigeuniform."
"Jeg var sammen med min daværende kæreste, da han tog håndjern på mig og bandt mig til sengen, hvor han begyndte at give mig oralsex. Det var en vild fantasi, for jeg kunne ikke gøre noget ved det. Jeg prøvede at komme ud af håndjernene, og da det endelig lykkedes, blev det til en vild omgang sex."
"Jeg er blevet bundet mange gange - og jeg har også bundet nogle fyre!"
"Det var faktisk bare et one night stand , men pludselig hev han et par håndjern frem. Friskt gjort og sjovt at prøve - og det kunne godt prøves igen."
"Min kæreste bandt mig engang til et par bordben med gaffatape."

ANNONCE
Kinky Sex

23 % af pigerne har prøvet S/M
"Ja og nej på samme tid. Jeg er til klap i numsen, og de kan næsten ikke blive for hårde, men jeg har aldrig brugt pisk eller andre slag-genstande. Hånden er mere end nok."
"S/M har forskellige grader alt afhængig af, hvad man forbinder det med. Jeg tænder på, at manden bestemmer. At han voldtager mig og tager mig hårdt bagfra, mens han holder mig i håret."
"Blid S/M med bondage, smæk, lussinger og mild kvælning. Det vildeste var engang, jeg fik tæsk med et læderbælte. Hold kæft, det gjorde ondt, men på en sindssyg fræk måde."
"Jeg er ikke til at blive slået. Det tænder mig ikke."
"Smæk, kvælertag, lussinger og spyt. Det var ret frækt, men grænseoverskridende, så jeg vil anbefale et safeword!"
"Min daværende kæreste gav mig lussinger, så det sang! En dag blev det lidt for meget, da jeg var ved at besvime."
"Min kæreste og jeg er begge vilde med S/M! Jeg elsker at blive slået både med hænder og læderbælter, og jeg fantaserer om at blive pisket."
"Jeg har aldrig vidst, at jeg var til vild sex eller S/M, men da min ekskæreste og jeg havde sex en nat, gik det vildt for sig, og lige pludselig stak han mig en flad. Rigtig hårdt! Og jeg var vild med det! Derefter udviklede det sig til endnu flere slag i hovedet, røven og han tog kvælertag."

ANNONCE
Kinky Sex

56 % af pigerne har en meget, meget kinky fantasi
"De fleste kvinder har vel haft fantasien om flere mænd på en gang. Og sådan noget tager som regel ikke udgangspunkt i den mildeste form sex, vil jeg tro."
"Voldtægts-fantasien, som så mange andre kvinder også har. Den skulle selvfølgelig snakkes om og aftales, men det kunne være vildt frækt, hvis kæresten hev mig ind i en mørk gyde et sted og 'voldtog' mig. Det skulle ligesom være en del af legen, at man strittede imod."
"Min fantasi går ud på at, jeg går et mørkt sted. Helt alene. Pludselig bliver jeg 'overfaldet'. Jeg bliver holdt for munden, mens min overfaldsmand stikker sin finger op i mig. Han slæber mig med om bag en hæk, flår alt tøjet af mig og voldknepper mig, mens han holder om min hals og stille strammer til. Meeen overfaldsmanden er jo selvfølgelig min kæreste."
"Man kan da godt dagdrømme om at blive undertrykt, være sammen med en pige eller blive 'overfaldet' af en fremmed fyr på toilettet til en fest. Men meget af det skal dog blive i fantasien."
"Jeg har prøvet at deltage i trekanter med to fyre, men min drøm er at deltage i en gruppesex med fire til seks personer. Hvor det altså kun er lille mig, der er pige."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE