Magasinet M!

Kirstine Rædkjær [Månedens babe]

Baben fra Marielyst

Kirstine Rædkjær [Månedens babe]
I denne måned har vi fået fat i Kirstine fra Østerbro. Den 21-årige babe har tidligere deltaget i realityprogrammet "Kongerne af Marielyst" og er siden programmet ikke blevet mindre lækker. 

Til hverdag læser Kirstine til finansøkonom, men drømmer om en dag at blive ejendomsmælger. I fritiden spiller Kirstine en masse fodbold og hvis hun virkelig får lov at drømme løs, er drømmen at komme på kvindernes fodboldlandshold.

Kirstine går i byen lidt forskellige steder og har ikke rigtigt et bestemt yndlingsdiskotek, men til gengæld er hun slet ikke i tvivl om hvilken drink man skal bestille til hende, hvis man skal gøre hende glad. "Der skal vodka og Redbull til, skal der - og masser af det" griner hun. Hvis man hellere vil invitere Kirstine ud på noget mad skal det være lasagne. Hvis man er interesseret skal man se at slå til snart for Kirstine er i øjeblikket single, men med et smil som hendes varer det nok ikke længe.

"Jeg ved ikke helt om jeg aktivt søger en partner, men jeg ved i hvert fald at han skal være sød, charmerende og så skal han passe på mig." siger Kirstine og smiler lidt genert. Sig selv beskriver hun som sød, udadvendt og smilende. Især hendes smil får hun mange komplimenter for, og hun synes også selv meget godt om det.

De hurtige: Hotpants eller g-streng?

G-streng!

Forfra eller bagfra?

Forfra!

Lamborghini eller Ferrari?

Det er ligemeget, bare den kører hurtigt. Men helst begge!

2 fyre eller 2 piger?

2 piger!
ANNONCE
FotografChristian Grüner
Model: Kirstine Rædkjær
Redaktør: Jakob Neua
Makeup og hår: Sascha Christensen og Zaynab K. Naji 
Assistent: Zaynab K. Naji
Del

Seneste nyt