Magasinet M!

Klamt eller fascinerende? Kvindelig bodybuilder "med 0 procents kropsfedt" splitter internettet

Vi har ikke besluttet os for, om det her er sygeligt eller fascinerende. Sundt kan det i hvert fald umuligt være.

Klamt eller fascinerende? Kvindelig bodybuilder "med 0 procents kropsfedt" splitter internettet

Sådan ser det ud, hvis du er en ung kvinde og besat af at træne. Den kvindelige bodybuilder hedder Eleonora Dobrinina og blev for nyligt filmet, mens hun viste sin imponerende fysik under forskellige poseringer.

Kigger du på det og tænker: "Jeg skal da vist til at træne", så tænker vi præcis det samme. Men tænker du også: "Hold kæft, hvor er det ulækkert. Hun har taget det for langt", så er du ikke den eneste.

Ovenstående video har nemlig splittet internettet, hvor mange på de sociale medier mener, at det er direkte farligt og sygt at se sådan ud, som Eleonora Dobrinina gør. Andre hylder dog den disciplin og viljestyrke, hun har udvist for at opnå sådan en krop.

I starten var der forlydener om, at Eleonora skulle have hævdet at have en fedtprocent på 0, men det var blot et rygte. Det er nemlig ikke fysisk muligt ingen fedt at have på sin krop. Ifølge sunhedscenter.dk ligger en sund fedtprocent for kvinder i hendes alder mellem 21 og 33 procent. Men vi kan vist godt blive enige om, at Eleonoras ikke er i nærheden, ikke?

Efterfølgende reagerede hun på debatten, videoen havde skabt, ved at uploade denne Facebook-post på sin profil. Man kan vist roligt sige, at hun ikke har ladet sig gå på af medierne.

ANNONCE
Del

Seneste nyt