Magasinet M!

Klar til en ny øl-festival? To Øl inviterer på kolde bajere i deres ølfabrik til sommer

Et nyt øleventyr med vennerne til sommer?

Hvem siger nej til en ny ølfestival?

Vi trænger vist allesammen til at komme ud og ryste træbenet og væde ganen med liflige bajse-bobler - og det står det famøse bryghus To Øl for!

Til august åbner dørene for To Øl City Festival i Svinninge.

"To Øl City Festival er en helt ny måde at tænke festival på. Her er det ikke kun musikken der spiller hovedrollen, men kombinationen af musik og passionerede mennesker, som har noget på hjerte inden for øl, cider og spiritus. Her er ølbryggeren en lige så stor stjerne som musikeren, og derfor vil både band-navne og bryggeri-navne stå på plakaten", siger festivalleder Andreas Balslev-Olsen.

Udover de musikalske oplevelser byder To Øl City Festival på det klart største og bredeste udbud af drikke med fx øl og drikke fra mere end 60 internationale og nationale bryggerier, destillerier og cider- og naturvinsproducenter. Det gør To Øl City Festival til den festival i Danmark med det absolut mest interessante udbud af forskellige øl.

Og festen?

Den bliver bogstaveligt talt afholdt på selve ølfabrikkens bygninger. Vi snakker camping, fest, boder og det hele i to dage, hvor fabrikken forvandles til et festivalområde.

Klar på et par dage i øllets tegn til august?

ANNONCE
To Øl City Festival

Hvornår? 5-6. august 2022.

Hvor? To Øl City, Ringstedvej 13, 4520 Svinninge.

Del

Seneste nyt

ANNONCE