Magasinet M!

Klar til Lamborghini Bull Run? Det største Lamborghini-møde i Skandinavien nogensinde

Over 50 forskellige Lamborghinis!

Hvis du er typen, der er glad for hurtige biler - og især et mærke som Lamborghini? Så skal du sætte kryds i kalenderen d. 18. maj.

Mere end 50 biler fra både Danmark, Sverige og Norge samles på Axeltorv i København den 18. maj til et braf af et stævne - helt gratis for folk, der ikke lige har en Lamborghini i garagen. 

Showet er en brik i det internationale Lamborghini Bull Run, hvor Lamborghini-afficionados mødes rundt i verden. 

Det bliver første gang, at der er samlet så mange Lamborghinis på én gang i Skandinavien. 

“Vi er begejstrede over at kunne afvikle et så spektakulært show midt i København, og vi glæder os til at samle de mange smukke og fascinerende superbiler og ikke mindst vise dem frem til andre med lige så stor kærlighed til mærket som os. Ikke mindst er vi stolte over at kunne føre bilerne og deres ejere gennem et så legendarisk og kulturelt dansk midtpunkt som Tivoli” lyder det fra marketingschef hos Lamborghini Copenhagen, Mia Skjoldstrand.

I forbindelse med udstillingen på Axeltorv vil de besøgende også opleve den eksklusive og limiterede Lamborghini Countach LPI 800-4, som er en hyldest til 50-året for præsentationen af den originale Countach og kun produceres i 112 eksemplarer.

ANNONCE
Hvor og hvornår?

Udstilling på Axeltorv i København fra klokken 14 til 16 d. 18. maj. 

Del

Seneste nyt