Magasinet M!

Klodens bedste komikere - ifølge Frank Hvam

Hvem synes klovnen selv er bedst?

10. Steve Martin Nationalitet: Amerikaner Alder: 63 år
"Steve Martin er 100 procent pjat og ingen politik. Til et Steve Martin-show kan alt ske. Han leverer one-liners, spiller musik og synger sange. Han tager fra alle hylder, og alle kan være med."
Gyldent Steve Martin-øjeblik:
Steve Martin lavede en helt fantastisk sang, King Tut, fuldendt med en vanvittig egypterdans. Du kan finde flere eksempler på nettet.

ANNONCE
Klodens bedste komikere - ifølge Frank Hvam

9. Frank Hvam Nationalitet: Dansker Alder: 38 år
"Jeg byder både på en skønsom blanding af kønsdele og politik. Mit udgangspunkt er, at der ikke er noget, der er forkert, så længe der ikke er nogen, der dør... Jeg er god og burde egentlig ved nærmere eftertanke have ligget nummer otte."
Gyldent Frank Hvam-citat:
"Jeg er et rovdyr blandt kvinder. Jeg går efter de syge og svage!"

ANNONCE

8. Sarah SilvermanNationalitet: Amerikaner Alder: 38 år
"Sarah Silverman har en helt fantastisk timing. Hun er jøde, og jøder og negre er bare sjove! Man skal åbenbart have været et forfulgt folkefærd gennem tusind år eller være holdt som slaver for at være sjov."
Gyldent Sarah Silverman-citat:
"Det bedste tidspunkt at få et barn er, når du er en sort teenager."

ANNONCE

7. Eddie Izzard Nationalitet: Brite Alder: 47 år
"Eddie Izzard er en af de største britiske komikere nogensinde. Han er mester i improviserede, rablende historier, som han leverer i et hæsblæsende tempo. Det virker ofte, som om han finder på jokes på stedet - hvilket han også tit gør."
Gyldent Eddie Izzard-citat:
"Hvis du aldrig har set en elefant stå på ski, har du aldrig været på syre."

ANNONCE

6. Rich Hall Nationalitet: Amerikaner Alder: 55 år
"Rich Hall er en ondskabsfuld, gammel mand. Han er en meget skarp politisk iagttager og gør gerne tykt grin med kristne fundamentalister."
Gyldent Rich Hall-citat:
"Der er ikke noget som det øjeblik, hvor en kvinde kommer ind i et rum, peger på dig og siger: "Det er ham". Jeg har mest oplevet det i politi-lineups, men alligevel..."

ANNONCE

5. Steven Wright Nationalitet: Amerikaner Alder: 53 år
"Steven Wright er kongen af oneliners. One-liners er en-sætningsjokes, hvilket er en kunst i sig selv. Steven er kendt for at sige ting som: "Jeg bor på en ensrettet, blind vej. Jeg aner ikke, hvordan jeg er endt her".
Gyldent Steven Wright-citat:
"Jeg smadrede et spejl og fik syv års ulykke. Men min advokat tror, at han kan få det ned på fem."

ANNONCE

4. Hans Teeuwen Nationalitet: Hollænder Alder: 42 år
"Hans Teuween er lidt i familie med Andy Kaufmann. Han er meget musikalsk og laver små historier i stedet for jokes med punchlines, og det er befriende."
Gyldent Hans Teeuwen-øjeblik:
I en sketch møder Hans Teeuwen gud, der på det groveste misbruger sin magt og udnytter Teeuwen seksuelt. Se den på mmm.dk/komikere.

ANNONCE

3. Andy Kaufman Nationalitet: Amerikaner Alder: Døde som 35-årig i 1984
"Andy var en absurd komiker. Engang dukkede han med vilje for sent op til sit eget show og begyndte at græde på scenen. I baggrunden stod nogle trommer, som han ramte tilfældigt - og med ét var han i gang med en vild rytme."
Gyldent Andy Kaufman-øjeblik:
Se trommesoloen på nettet.

ANNONCE

2. Eddie Murphy Nationalitet: Amerikaner Alder: 48 år
"Eddie Murphy var enestående i 80'erne. Sorte komikere er som sorte boksere: De slår lidt hårdere. Måske er det fordi, de har haft sværere kår, så de beskæftiger sig med virkelige problemer."
Gyldent Eddie Murphy-citat
"Sorte fyre har så store dillere, at det fucker deres balance op. Når du ser en sort fyr i en rullestol, er han ikke altid lammet."

ANNONCE

1. Chris Rock Nationalitet: Amerikaner Alder: 44 år
"Chris Rock er et naturtalent. Han taler til grundlæggende, alment menneskelige følelser. Han er provokerende, og han er meget mere politisk end Eddie Murphy. Det, Eddie startede i 1980'erne, har Chris Rock videreudviklet, og han er stadig hylemorsom."
Gyldent Chris Rock-citat:
"Jeg bor i et kvarter, der er så slemt, at du kan blive skudt, mens du er ved at blive skudt!"

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce