Magasinet M!

Knuste boller og brækket penis: Folk afslører de værste fuck ups under sex

Nogle mennesker udsætter sig selv for slemme oplevelser under sex. Her får du syv sære og sjove af slagsen, som du sent glemmer, men aldrig vil kopiere over i egen seng.'Hvad du ønsker, skal du få', lyder en gammel, kendt frase. Men den slags skal man passe på med at ønske sig i sengen under sex-akten. For det kan blive en grim og ubehagelig oplevelse for alle involverede parter.

På Reddit er der som regel en person eller 1000, der har oplevet noget sært, sjovt eller ubehageligt. Denne gang er ingen undtagelse. Vi har fundet otte personer, som alle har været part i en syg sex-sag, som ikke endte videre lykkeligt for nogen af hovedpersonerne.

Så måske skal man lige afstemme forventninger, ønsker og behov eller øve sig lidt, inden man smider bukserne og river hinanden rundt på lagener.

Herunder kan du læse om syv personer, for hvem det gik grueligt galt i sengen, da sex-lysten satte ind. 

ANNONCE
iStock - Knuste boller og brækket penis: Folk afslører de værste fuck ups under sex iStock

PoeticJedi:
"Da jeg sagde, jeg kunne lide at blive bidt, mente jeg ikke i bollerne. Min højre testikel blev knust."


PM-ME-UR-KNICKERS:

"Jeg faldt engang i søvn i min kones skridt, mens jeg slikkede løs. Det sjove ved det var, at hun også faldt i søvn. Vi diskuterer stadig, hvem der fald i søvn først."


Crusadaer:

"Vi gik i stilling, hendes hænder på min seng, og jeg fandt indgangen og puttede den ind. Det føltes, som om der var mere modstand end normalt, så jeg pressede hårdere, og til sidst kom jeg ind. Fejl. Jeg følte en intens smerte nær mit pikhoved, og det begyndte at føles varmere og vådere end før. Så kiggede jeg ned. Blod.

Der var blod på min pik, blod over det hele på hendes lår, blod på gulvet, blod på lagenerne. Jeg trak mig ud, og det begyndte at svie helt vild. Jeg var kommet til at trænge ind i hende med forkert vinkel. Strengen var sprunget."


caseyberg:

"Jeg har en større indrømmelse. Jeg gik i bund i min kæreste, og min pik brækkede. Den brækkede til siden. Det gjorde ondt at pisse i to uger, det var ikke sjovt. Der var også en gang, hvor min kæreste red mig, og så ville jeg smække hende rigtig hårdt i røven, men så ramte jeg mine boller i stedet for. Det var ikke sjovt."

ANNONCE
iStock - Knuste boller og brækket penis: Folk afslører de værste fuck ups under sex iStock

Bathosfear:
"Jeg blev ved med at prøve at overtale min kæreste til en 69'er. Hun blev genert og sagde 'nej, jeg giver dig bare et blowjob." Men jeg holdt ikke op med at prøve at overtale hende. Til sidst gav hun efter, og vi gjorde det. Og så pruttede hun mig ind i hovedet under hele forløbet. Jeg bragte det aldrig på banen siden, men vi giftede os senere." 


Landlubber77:

"Lad os bare sige det sådan her. Til jer unge fyre derude: Klitoris er den lille fyr i toppen, drenge. Nogen kunne have sparet mig for en masse pinligheder i gymnasiet, hvis de bare havde fortalt mig det. En stakkels pige lå der på sengen og lod, som om hun nød, at jeg piskede hendes klitoris med min tungen, som var jeg en fucking bulldog, der åd en skål havregryn. Hvis I søger efter guld i Eldorado, så hjælper det at begynde det helt rigtige sted."


gran_helvetia:

"Engang prøvede jeg at tage bukserne af en pige med min mund, men endte med at bide hende i klitoris. Jeg flækkede den, så vi ikke kunne have sex i en uge."


reeze69IceMan:

"Jeg forsøgte engang at rive lagenerne op, men de sad fast, så jeg trak hårdere. Min hånd gled, og jeg kom til at give pigen en uppercut lige på kinden. Hendes kæbe brækkede."

ANNONCE
iStock - Knuste boller og brækket penis: Folk afslører de værste fuck ups under sex iStock
Del

Seneste nyt