Magasinet M!

Køb det nye M! 140

Det nye M! 140 er på gaden - dit bedste valg til afslappet sommerhygge

Køb det nye M! 140

Ingen strandtur er komplet uden det nye M!. Forsød din sommer med afsindigt lækre Katrine, pigernes frække sexhemmeligheder og en sindssyg historie om narkosmugling.

Forside-baben: KATRINE
Tak, skæbne! Og en endnu større tak til vores læser, Henrik, der anbefalede os at kigge nærmere på den frække Katrine. Se selv hvorfor vi er så vilde med Katrine i M! 140.
 
Geniale/Gale narkosmuglere
Nyeste trend blandt Columbias narkosmuglere: Hjemmebyggede ubåde, der med 12 km/t lister forbi (eller under) de amerikanske toldmyndigheder. Følg med ombord i de vanvittige - og livsfarlige - undervandsfartøjer.
 
Sexhemmeligheder
Vi lovede 5 almindelige (men ualmindeligt velskabte) danske piger fuld anonymitet - mod at de afslørede alt om deres sexliv. Og vi mener ALT.
 
Sportens største snydepelse
Vi "hylder" historiens værste sportsfuskere - og deres fantastisk dårlige undskyldninger a la: "Det fremmede blod skyldes, at jeg har en ufødt tvilling i min krop" (klart, Tyler Hamilton...).
 
Orgasmer
Hvor vigtige er de der forbandede orgasmer egentlig for pigerne? Få svaret i det nye M!.
 
Verdens stærkeste chilisovs
Vores modige/knap-så-kvikke journalist æder fire af verdens stærkeste chilisovse. Se videoen her.
 
Stortest af hvid rom
Hvilken én smager bedst - og endnu vigtigere: Hvilken én kan tøsebørnene bedst li'?
 
Nattelivet i Hobro
Har du noget imod at se billeder af piger, der snaver? Så lad for Guds skyld være med at se billederne fra Nattelivspatruljens allerførste besøg i Hobro.
 
Det får du også i M140:
Mode
Film
Musik
Spil
Interview med Morten Spiegelhauer
Verdens klammeste sygdomme (altså en artikel om dem - du bliver ikke smittet af at købe bladet - med mindre en person med herpes har snavet med forsiden før dig)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE