Magasinet M!

København danner ramme for post-apokalyptisk Netflix-serie

Den første danske Netflix-serie er på vej!

Er du også typen, der bare ikke kan få nok af postapokalyptiske fortællinger som I am Legend, The Hundred, The Walking Dead og lignende? Så er Netflix nye store DANSKE serie, måske noget for dig. 

Serien 'The Rain' er skrevet af manden bag Borgen, og er en serie, der foregår i et postapokalyptisk Danmark, seks år efter en virus har udslettet størstedelen af Skandinavien. Den første teaser-trailer er netop landet, og det ser fandme interessant ud!

I The Rain tilslutter et ungt søskendepar sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted. De håber alle, at søskendeparrets far er et sted derude med svar. Udenfor det civiliserede samfunds regler har hver af de unge medlemmer af gruppen frihed til at være, den de vil. Men de kæmper med sig selv og det faktum, at der selv i en post-apokalyptisk verden er kærlighed, jalousi, overgangen fra barn til voksen og alle de problemer, som de troede, de havde efterladt, da civilisationen forsvandt. Det tvinger dem til at tage stilling til spørgsmål som: Hvad er du villig til at ofre for at overleve? Og hvor langt vil du gå for at redde din familie?

Serien får verdenspremiere på Netflix i løbet af foråret. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE