Magasinet M!

Københavnsk futsal-hold designer spilletrøjer til FIFA21

'Sat Af Pigeons' spilletrøje er i FIFA21 Volta-mode

Som det første danske amatørhold har det Københavnske Futsal-hold ’Sat Af Pigeons’ indgået en aftale med verdens største producent af sportsvideospil EA Sports om at designe et unikt spillesæt til FIFA21.

Når de mange danske og internationale FIFA-spillere tænder op for det nye FIFA21, bliver det senere på året med et usædvanligt dansk bidrag. Helt unikt har ’Sat Af Pigeons’ fra landets bedste futsal-række fået lov, til at designe en trøje og et spillesæt med holdets logo til FIFA21’s VOLTA spilfunktion og den populære Fifa Ultimate Team feature.

“Vi er utroligt stolte af vores samarbejde med en af verdens største spilproducenter. Visheden om, at vores logo og trøjedesign fyldt med referencer til vores københavnske rødder bliver eksponeret til hele verden er surrealistisk. Det er en kæmpe drengedrøm, der går i opfyldelse, og jeg kommer nok først til at forstå, hvor stort det i virkeligheden er, når Sat-Af Pigeons spillesæt og logo pludselig dukker op på mit fjernsyn. Potentielt kan millionvis af mennesker vælge at spille i vores design - det er helt vildt at tænke på, siger Sat Af Pigeons medstifter Danijel ’Drux’ Deletic.

Med aftalen følger også et samarbejde, hvor Sat Af Pigeons stiftere ’Drux og Flam’ i 2020/2021 skal være med i FIFA21’s VOLTA-kampagner og online content.

”Det er en stor ære, at EA Sports har valgt os som samarbejdspartner til deres VOLTA-kampagner. Et samarbejde med EA Sports er noget, som du ikke kan købe dig til for penge - det skal du gøre dig fortjent til. Derfor tilgår vi også opgaven med stor ydmyghed og håbet om, at det kan være med til at løfte Sat Af Pigeons brandet til et helt nyt niveau. Det er så vildt, at et lokalt hold fra Danmark nu er på det internationale FIFA-landkort”, Daniel ’Flam’ Flamgaard, medstifter Sat Af Pigeons.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce