Magasinet M!

Køl luften i hjemmet med det rette airconditionanlæg

Vi går varme tider i møde. Og hvis det om sommeren ikke er nok at åbne et vindue, så må du ty til et airconditionanlæg. Spørgsmålet er, hvordan du vælger det rette anlæg. Alt inden for aircondition er ikke lige godt, da nogle støjer mere end andre, har flere egenskaber end andre eller har en bedre energiklasse. Vil du have gode fifs til, hvordan du vælger det rette airconditionanlæg? Læs med her.

Spar penge på strøm ved at tænke på energiklasse

Fremtiden er uvis, hvad energipriser gælder. Derfor er det vigtigt at vide, om dit airconditionanlæg anvender strømmen optimalt. Det får du indsigt i, når du tjekker dets energiklasse. Du skal faktisk ikke lede særligt længe for at finde anlæg i energiklasse A, hvilket betyder, at de bruger strømmen meget effektivt. Gider du ikke punge ud for en masse strøm, der går til spilde? Så få sådan et anlæg.

Hold en lav luftfugtighed i rummet

Visse airconditionanlæg har affugtende funktionalitet, og selvom de ikke just kan tjene de samme formål ift. forebyggelse af skimmelsvamp som en egentlig affugter, kan de hjælpe med at gøre den varme, fugtfyldte luft køligere og en anelse mere tør. Godt indeklima er ikke bare et spørgsmål om temperatur. Dette imødegår airconditionanlæg, der effektivt sørger for at holde luftfugtigheden lav.

Overvej et airconditionanlæg, du kan styre over en appløsning

Nogle anlæg har wi-fi-funktionalitet, hvilket gør, at du kan styre dem over en appløsning. Du behøver altså ikke have fat i en fjernbetjening, gå hen til maskinerne eller i det hele taget være i nærheden af dem for at sætte dem i gang. Hvis du ved, et rum i hjemmet bliver hedt, mens du er afsted, kan du altså sørge for, at der er en behagelig temperatur, når du kommer hjem. Så led efter den funktion.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE