Magasinet M!

Kom godt i gang med at opbygge muskelmasse med dette begyndersæt

Få en god start på træningen!

Hvis du går og pusler med endelig at tage hul på dit nytårsforsæt, så er tiden måske kommet til det nu! Lige nu er der masser af tilbud på begynder-ting til styrketræning, som enten kan hjælpe dig med vægttab eller at bygge muskelmasse op.

Mange har en drøm om enten at ligne Schwarzenegger eller bare smide de ekstra kilo - og midt mellem det spænd handler det om at finde det, som fungerer for dig.

Men man snakker altid om, at kosten er 70 procent af det at både tabe sig og bygge muskelmasse op - så derfor er det vigtigt lige at have sine tilskud og eventuelt proteinpulver i hus.

Og hvis du gerne vil have hele pakken klar, så du kan gå i gang med din træningsplan, så er der lige nu rabat på begynderpakken for tunge drenge.

Hvis du lige vil blive hakket inden sommersæsonen, så kan du hoppe ind her og hoppe på begynderpakken:

Begyndersættet til at komme i gang med at opbygge muskelmasse

Når kassen er i hus og du er kommet ind i flowet, kan du bruge følgende hurtige tricks til at få det rigtige mindset i hus.

ANNONCE
Kom godt i gang med din træning

1) Sæt realistiske mål: Før du starter, er det vigtigt at have en klar forståelse af, hvad du vil opnå med din styrketræning. Skal du øge muskelstyrke, opbygge muskelmasse eller måske forbedre din kropskomposition? Sørg for at sætte realistiske og målbare mål, så du kan evaluere din fremgang.

2) Planlæg træningen: Når du har dine mål på plads, er det tid til at planlægge din træning. Vælg de øvelser, der vil hjælpe dig med at nå dine mål, og planlæg, hvor ofte du vil træne. Det anbefales at træne styrke 2-3 gange om ugen med mindst en dags pause mellem hver træning.

3) Lær de grundlæggende øvelser: De grundlæggende øvelser som squat, dødløft, bænkpres og militærpres er nogle af de bedste øvelser til styrketræning. Det er vigtigt at lære korrekt teknik for hver øvelse for at undgå skader og for at få det meste ud af træningen. Du kan søge hjælp fra en personlig træner eller se videoer på nettet for at lære teknikken.

4) Start med let vægt: Når du er klar til at træne, skal du starte med en let vægt og fokusere på teknikken. Øg gradvist vægten, når du bliver mere fortrolig med øvelsen og er sikker på, at du har den rigtige teknik.

5) Øg gradvist træningsvolumen: Når du har opbygget styrke og er blevet mere fortrolig med øvelserne, kan du gradvist øge træningsvolumen. Dette kan omfatte at tilføje flere sæt, flere gentagelser eller øge vægten yderligere.

6) Spis en sund kost: Styrketræning kræver også en sund kost, der understøtter muskelopbygning og -reparation. Sørg for at spise en proteinrig kost med masser af grøntsager, fuldkorn og sunde fedtstoffer.

7) Få nok hvile: Efter træning har din krop brug for tid til at reparere og genopbygge musklerne. Sørg for at få tilstrækkelig hvile og søvn for at hjælpe med muskel-reparation og forhindre overbelastning.

8) Evaluer din fremgang: Evaluering af din fremgang kan hjælpe dig med at justere din træning og fortsætte med at nå dine mål. Hold styr på dine træningsdata og overvej at tage før- og efterbilleder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce