Magasinet M!

Kom godt igang - med det Mobile Internet

Hvad er det? ´Det mobile internet er blot en mindre version af det almindelige internet, som vi bruger på PC'en. Den største forskel er, at Det Mobile Internet vises på en mindre skærm (på en mobiltelefon!), hvorfor mobile internetsider er smallere og længere end almindelige internetsider.

Kom godt igang - med det Mobile Internet

Af: M! mobil-teamet


Det fede ved Det Mobile Internet er, at du altid har internettet i lommen, hvilket vi synes er rigtigt fedt for M!'s læsere. Derfor giver vi jer følgende muligheder på Det Mobile Internet:

M!s Hotte Nyheder
Tonsvis af M! babes til download
M! Guides (Score- og øl-guide m.m.)
Bunker af specialudviklede M! ringetoner, sms-toner og wake-up toner.

Video, spil og tema og meget mere?

Hvad kræver det?
- At du er vild med babes!
- En mobil der kan WAP ? altså at du har en mobiltelefon der kan gå på Det Mobile Internet. Det kan de fleste nyere mobiltelefoner.
-- En mobiloperatør der understøtter GPRS, EDGE eller 3G. Det gør de fleste mobilabonnementer, og du skal derfor blot sikre dig, at du er tilmeldt. Hos flere mobilselskaber er du tilmeldt til GPRS, EDGE eller 3G helt automatisk. Hør dit teleselskab herom.
- En WAP-opsætning på din telefon. Hvis du ikke har en WAP-opsætning i forvejen, skal du ringe til dit -teleselskab og bede dem om at sende dig en.

Hold nu kæft... jeg vil i gang.

Der findes to måder at komme i gang på:
-Gå ind på din mobiltelefon og find menuen ?Internet? (eller ?Tjenester?, ?WAP-tjenester? eller hvad nu mobilfolk fra Sverige og Finland kan finde på at kalde det). Et eller andet sted derinde findes ?Bogmærker?. Her skal du blot oprette et nyt bogmærke og indtaste mobil.m-online.dk i adressefeltet. Tryk på bogmærket og du er i gang!
-Du kan også vælge den nemme måde ved at bestille et bogmærke, som sendes til dig i en sms! Du blot sende en sms med teksten MBM til 1231 for at bestille bogmærket. Så modtager du et bogmærke i en sms, som du blot skal klikke på. Husk at gemme bogmærket. Prisen er almindelig sms-takst.

Læs også Kom godt i gang med M! Mobil i M! magasinet

ANNONCE
Del

Seneste nyt