Magasinet M!

Kom helt tæt på den tidligere forsidemodel Sarah Louise: Folk skal ikke onanere til mine billeder

Thomas Bense fra pixel.tv har taget den tidligere forsidemodel og nuværende kendisblogger, Sarah Louise, med på en tur i den fede Jaguar XKR Supercharged. Her blev det til en snak om alt fra frække billeder til modetips til mænd.

Leveret af Pixel.tv 

FBD: Sarah Louise

Mød model og blogger Sarah Louise i Det Rullende Talkshow aka Forza, biler og drømme ... Få en lille teaser her og se hele programmet her: https://www.pixel.tv/indslag/fbd-sarah-louise/

Posted by Pixel.tv on 5. oktober 2015

I tredje udgave af Forza, Biler og Drømme kan du møde model og blogger Sarah Louise Christiansen, der fortæller om biler og drømme, hvilket foregår i en Jaguar XKR Supercharged. Et program, du kan se lige her.

Heri kommer du helt tæt på Sarah Louise, der egentlig drømte om at blive biolog og befri hvaler, få gode råd til, hvad der skal til at blive en succes online samt modetips, og hør, hvilke sportsgrene der er sexede.

Desuden fortæller Sarah, hvilket spil hun har været afhængig af, hvad det sjoveste, hun har lavet i en bil, er, og om at få taget frække, udfordrende billeder.

Se også, hvordan det går, når Sarah Louise kører ræs i "Rio de Janeiro". Et ræs, der bliver kommenteret af komikerparret Mark Le Fêvre og Frederik Rosgaard.

Programmet er blevet til i samarbejde med: Garmin VIRB X, Xbox og Forza Leasing.

SE OGSÅ: Her er det nye, frække og ucensurerede sex-spil 

ANNONCE
Kom helt tæt på den tidligere forsidemodel Sarah Louise: Folk skal ikke onanere til mine billeder

Foto: Thomas Bense

Del

Seneste nyt