Magasinet M!

KOM SÅ! Alfa Romeo skal tilbage til DTM

KLUMME: Vi husker de gyldne dage fra DTM's storhedstid. Dengang hvor Audi, BMW, Mercedes-Benz og til dels Alfa Romeo dominerede motorsporten. Kan vi ikke nok få det tilbage?

KOM SÅ! Alfa Romeo skal tilbage til DTM

Mænd og kvinder flirter med de samme emojis

Uanset køn var de mest populære flirte-emojis ifølge undersøgelsen blinke-smileyen, den rødmende smiley og kyssesmileyen. Medmindre du har en super specifik intern joke i ærmet over for personen, du flirter med, er de nok også de mest brugte flirte-emojis, vi kan komme i tanke om (bortset fra auberginen, selvfølgelig, der ofte bliver brugt som symbol på mandens penis).

Emojis hjælper singler med at udtrykke dem selv

Dette opsummerer meget godt, hvorfor vi er så besatte af emojis. 51 procent af singlerne svarede nemlig, at de syntes, at emojis gav deres beskeder mere personlighed, mens 37 procent svarede, at emojis gjorde det lettere at udtrykke deres følelser. Selvom det er svært at konkludere, at emojis med sikkerhed vil fremme dit kærlighedsliv, giver det mening, at du har større succes på den front, hvis du på kæk vis viser din personlighed til dem, du er interesseret i. Og her er emojis i hvert fald et godt værktøj.

ANNONCE
Del

Seneste nyt