Magasinet M!

Kondom til iPhone

Ja, du læste rigtigt. Årets absolut dummeste iPhone-accessory ER landet

Kondom til iPhone

Af: Søren F. Lillesøe

Indrømmet! Her på MMM.dk er vi rigtig glade for at berette om gakkede gadgets eller ubrugeligt ragelse, om man vil. Seneste sære ting, vi er faldet over på nettet, er de såkaldte Phonefingers. 

Tingesterne, der vel nærmest ligner ekstra slidstærke, elefant-tykke kondomer, er lavet af alle fetichisters yndlingsmateriale latex. Man krænger dem ned over fingrene - hvis man da kan af bar opstemthed - og bruger dem til at taste på sin iPhone. Eller en anden touchskærmmobil. For tænk, hvis der nu skulle komme sved eller neglerødder på skærmen, så du - måske - kan komme bare lidt i tvivl om, hvad der står i SMS-beskeden fra kæresten. 

"Uha, hvilken opfindelse," tænker du sikkert (eller "fuck for et fisting-accessory", hvis du er til den slags - og kommer i swingerklubber på Amager), og så er det jo godt, at vi findes. Vi kan i hvert fald oplyse, at disse mystiske latexdimser koster omkring 75 kr. for en pakke med ti styk i. Så nu er det bare at bestille på siden her.

De findes i øvrigt i fire forskellige farver, så man kan være totalt ih-den-skal-bare-matche-min-mobiltelefon-agtig. Så ved du det. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt