Magasinet M!

Kondomets Historie

Elsk dem eller had dem, de er kommet for at blive!

Heldigvis skiftede tiderne, nye boller kom på suppen. 1844 var et specielt godt år for unge elskende. Det var nemlig det år hvor Goodyear (Yes the Goodyear Blimp) udviklede det første kondom lavet af vulkaniseret gummi, en speciel form for gummi, som gav kondomerne deres stærke og elastiske kapacitet.

Det var gode dage, men det var faktisk ikke før 1930'erne at det første latex kondom ,som vi alle kender til hudløshed, for alvor tog sit indtog på markedet.

DUO kondomer lavede for nylig en undersøgelse, for at undersøge hvem der er hovedaftagerne af de små gummiballoner nu om dage.

Det er stadig et mandsdomineret marked, hvor 67% af alle kondomer bliver købt af os fyre. Kun de 33% bliver sneget ned i håndtasken af tQserne.

Udover det er det værd at bemærke at 60% af alle kondomer bliver købt i supermarkeder. Hvilket jeg levende kan forstå - lidt jordbær, flødeskum, chokolade, vin - og nå ja, kondomer! Så er der lagt i ovnen til en perfekt aften!

DUO undersøgelsen afslører også en anden ting - 51% af kondomkøbere er mellem 27-36 år gamle, og de sidste 41% er mellem 18-24. Så kondomer er bestemt ikke forbeholdt de fornuftige ældre mennesker!

Det er også interessant at se, 1 ud af 10 mænd, indrømmer at have erhvervet sig en pakke gummi fra fra "automater" på tankstationer, diskoteker og deslige. Så den lille spejder lever stadig videre!

ANNONCE
Del

Seneste nyt