Magasinet M!

Kunsten at give et blowjob

Okay drenge, her er opskriften I skal præsentere kæresten forKunsten at give et blowjob

Imponér ham

Måske får du allerede verdens bedste blowjobs - og så har du ikke brug for at præsentere denne guide for tøsebarnet derhjemme. Men hvis nu pigen er lidt slap i kæbemusklerne, så har vi lavet denne guide til hende, så du får maksimalt udbytte af hendes mund-sex.

Til pigerne:

Imponér ham
Sæt den rette stemning ved at knappe hans bukser op, løsne bæltet og rive underbukserne af med dine tænder. Det kræver lidt koncentration, men til gengæld fortæller du ham indirekte, at du kan et par tricks, og at han har noget stort i vente.

Hvis pikken ikke allerede står i fuldt flor så tag den i slap tilstand i munden og sug i laaange rolige bevægelser frem og tilbage - så skal din hvide ridder hurtig komme frem med lansen.

Kør så tungen langsomt op og ned af pikken og bollerne mens du kigger ham dybt i øjnene. Roligt, men fast, tager du med den ene hånd fat om pikken og lader mund og hånd vådt give synkronsvømning en helt ny betydning. Luk øjnene kort engang imellem for at koncentrere dig 100 % og mærk fra de små indre ryk og bevægelser fra pikken om han kan lide, hvad du gør ved ham. HUSK at gøre det helhjertet. Vi kan tydeligt mærke, hvis I ikke kan lide det, og det ødelægger det hele.

Multitask

Multitask
Når fyren er fuld oprejst, kan du begynde at "dykke" langsomt ned. Forsøg at gå så langt ned du kan og dæk med hånden, det du ikke kan udfylde. I påstår, I har opfundet begrebet "multitasking". Dette kan du elegant demonstrere ved med den frie hånd at massere bollerne samtidig med, at mund og hånd arbejder længere oppe.

Midt i akten kan du forsøge dig med "mellemkødet". En undervurderet erogen zone gemt mellem boller og røvhul. Det er meget følsomt, men yderst modtagelig for slik og massage. Husk stadig øjenkontakten!

Nu er du godt i gang. Det kører bare for dig,(og i særdeleshed for ham) så nu har du overskud til at afkode hans signaler. Skubber han dig forsigtigt på hovedet, kunne han ligeså godt holde et skilt med ordet "DEEP THROAT!" viftende i hånden, og du forsøger derfor at lade pikhovedet bokse til din drøbel. Er han rolig og måske holder dig på skuldrene, fortsætter du bare - begynder han at tude, er han måske bare lykkelig over dine BJ-færdigheder.

Brug så din tunge til at gå rundt om pikken lige der hvor hoved og skaft mødes. I cirkler, op og ned, i urets og i modsatte retning.

Rund rigtigt af

Rund rigtigt af
Når han er tæt på at nå klimaks så fjern hænderne og lad munden gøre arbejdet færdigt. Sæt tempoet op til pikken begynder at svulme, og hans krop begynder at spænde. Her skal du ikke blive sur over, at han måske tager lidt hårdere fat om dit hoved - manden er i ekstase og derfor undskyldt.

Lige før han kommer, øger du hastigheden endnu mere og strammer grebet og lader til sidst hans flydende afkom svømme en tur rundt i din mund.

Når stormen er drevet over, er du slet ikke færdig. Vi snakker seriøs sport her, og det kræver naturligvis en nedvarmning. Masserer ham derfor langsomt og blidt oralt - du kan evt. lige tage hovedrengøringen, nu du er i gang...

Vent, der er mere!

Vent, der er mere!
Basisslikket: Forestil dig en softice der løber. Slik nedefra og op fra alle kanter og husk selve hovedet. Det er bare paradIS!
Deep Throat: A guys best friend... Alle fyre elsker det, men lær at kontrollere opkast. Det er ikke fedt med halvkvælende lyde og mavefortyndet aftensmad i sengen. Øv dig f.eks. med en tandbørste. Stik den ind i munden så det bliver ubehageligt og gør det et par dage i træk, til ubehaget er væk. Og så går du amok.
Vingummi: Er du sliksulten i mere end én forstand så tag et stykke vingummi i munden, mens du giver blowjobbet. Det fjerner piksmagen, og er samtidig ekstra rart for ham. Bagefter må du lige slikke pikken ren, men hey! - den smager jo af vingummi!    
Isterning: Den fantastiske kontrast mellem varmt og koldt er ideelt til et blowjob. Så prøv med en isterning i munden mens du udfører ovennævnte.
McDonalds: We are loving it! Prøv at starte uden om pikken. Forestil dig lårene og pikken som et stort "M" hvor buerne går lidt op ad maven. Så slikker du i et "M" op ad det ene lår, op ad maven, ned på pikken, op igen og ned ad det andet lår.
Anus: No go for nogen Ah for andre. Endetarmsåbningen er et omdiskuteret område, men nogen er til slikkeri indvendig og rundt om røvhullet.
Til de magtsyge: Har fyren en lille diktator i maven så lad ham holde fast i dit hår, mens du slikker ham. Bliver han for aggressiv, så kan du styrer ham ved at tage fat i hans hofter.
Slik,slap af,slik, slap af: Hvis du har en lille diktator i maven og han er tålmodig, så kan du med fordel slikke ham op uden at han kommer, lige før han er der, stopper du så. Efter en kort pause begynder du så at slikke igen, indtil han igen er tæt på at komme og stopper så. Fortsæt indtil du og han ikke kan og se ham komme i den vildeste orgasme han nogensinde har haft.

Ellers går I bare amok derude. Brug munden - også med lyd på og lad ham vide, at I nyder det. Når han er ved at komme, klemmer I forsigtig rundt om hans boller i takt med hans sammentrækninger. Husk for alt i verden at lade gebisset blive uden for rækkevidde.

Og til fyrene.. Det var så lidt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt