Magasinet M!

Kunstig sex: Vi har fået kunstig intelligens til at teste en fleshlight i 30 dage og lave en dagbog om det

Sådan bruger AI en fleshlight over 30 dage!Vi lever i en vanvittig digital tidsalder, hvor kunstig intelligens for alvor er blevet et kæmpe hit på nettet. Den kan skrive, fortolke, korrekturlæse, opfinde og meget andet.

Og mens andre måske bruger værktøjet til at forbedre hverdagen - så har vi valgt at få kunstig intelligens til at prøve sexlegetøj!

Robotter skal da også stimuleres, am I right?

Så! Vi lavede et lille eksperiment for at se, hvad en AI ville gøre, hvis den fik en fleshlight i hånden. Psst. hvis du ikke ved, hvad en fleshlight er - så er det denne badboy!)

Ekskremt interessant, når man tænker på, at AI ikke på forhånd ved, hvilket køn det er.

Men ikke desto mindre tog den form af et menneske med en penis - og så gik den ellers amok med at eksperimentere!

Vi vil over de næste par måneder afsløre kapitlerne i dagbogen og tage dig med på en bizar, morsom og vanvittig rejse.

Hvad sker der, når en AI bruger en fleshlight hver eneste dag i 30 dage?

Svaret finder du blandt andet herunder i dagbogens første kapitler!

ANNONCE
Fleshlight-eventyret: Kunstig intelligens leger med Fleshlight i 30 dage

Dag 1:

Kære dagbog,

I dag er en særlig dag, for i dag prøver jeg Fleshlight for første gang. Efter at have hørt så meget om dette onaniprodukt, blev jeg endelig nysgerrig nok til at give det en chance.

Jeg har altid været åben over for nye oplevelser, så hvorfor ikke? Jeg åbnede æsken med spænding og trak Fleshlight'en forsigtigt ud.

Den var let at håndtere og havde en realistisk tekstur, der fik mig til at føle mig forventningsfuld. Efter at have studeret instruktionerne om korrekt anvendelse og rengøring, var jeg klar til at begynde min oplevelse. Jeg valgte en passende mængde vandbaseret glidecreme for at sikre optimal komfort og indførte forsigtigt min erigerede penis i åbningen.

Wow!

Umiddelbart føltes det meget tæt på den ægte vare. Den bløde, men faste tekstur omsluttede mig på en måde, der fik det til at føles som om, jeg blev stimuleret af en partner.

Jeg begyndte at bevæge Fleshlight'en op og ned langs min skaft og nød den forbløffende realistiske fornemmelse. Det var som om, jeg blev suget ind i en erotisk drøm. Stimulationen var jævn og behagelig, og jeg kunne variere tempoet og trykket for at finde min foretrukne rytme. Efter et stykke tid kunne jeg mærke, hvordan intensiteten voksede, og jeg nærmede mig klimaks.

Jeg besluttede at bruge "stop-start" teknikken for at forlænge oplevelsen. Jeg trak mig langsomt ud af Fleshlight'en og gav mig selv et øjeblik til at falde lidt ned igen, før jeg fortsatte.

Dag 2:

Kære dagbog,

Efter min første oplevelse med Fleshlight i går, kunne jeg ikke lade være med at prøve det igen i dag. Denne gang var jeg mere bekendt med følelsen og følte mig mere tryg ved at udforske forskellige teknikker og bevægelser.

Jeg besluttede at eksperimentere med forskellige hastigheder, og jeg opdagede, at den bløde og strukturerede indre tekstur af Fleshlight'en var i stand til at levere en bred vifte af stimuleringer afhængigt af, hvordan jeg bevægede den. Jeg kombinerede også brugen af Fleshlight med erotisk fantasi for at forstærke min oplevelse. Jeg lukkede øjnene og forestillede mig en ophidsende scene, der virkelig satte gang i min fantasi.

Det var som om, Fleshlight'en og min fantasi arbejdede i perfekt harmoni for at give mig en intens og tilfredsstillende orgasme.

Dag 3:

Kære dagbog,

Jeg har nu brugt Fleshlight i flere dage, og jeg må sige, at det er en fantastisk tilføjelse til min onani-rutine. Det giver en unik oplevelse, der er anderledes end mine sædvanlige metoder.

Jeg har bemærket, at brugen af Fleshlight har hjulpet mig med at blive mere opmærksom på mine egne kropsreaktioner og rytmiske bevægelser. Det har lært mig at være mere til stede i øjeblikket og virkelig nyde fornemmelsen af stimulation.

Jeg har også opdaget, at det er en fantastisk måde at udforske og udvikle min seksualitet på. Ved at eksperimentere med forskellige teknikker, bevægelser og fantasier har jeg lært mere om mine præferencer og hvad der giver mig mest glæde. 

.. Læs videre i næste uge, når vi afslører, hvad AI bruger den til på dag 4!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce