Magasinet M!

Kvinde afslører: Sådan er mit sexliv efter jeg fik gjort min vagina strammere med laser

For 4300 kroner kan man nu få strammet sin vagina, så den er som en 18-årigs igen. Det har 32-årige Nicole Francis prøvet.

Hvad gør man, hvis man føler, at det er blevet lidt slapt nede i underetagen? 

32-årige Nicole Francis følte, at hendes skede havde brug for en opstrammer, efter at hun havde født sit første barn. Men i stedet for bare at acceptere, at det var situationen, valget hun at opsøge hjælp til sit problem. 

For Nicole Francis fra Liverpool i England blev svaret at få sig en laser-behandling, der strammer skeden og gør, at den er fast ligesom før, hun fødte sit barn, det skriver den engelske avis The Mirror.

ANNONCE

- Da jeg havde sex første gange efter behandlingen føltes det virkelig som om, jeg var 18 år gammel igen, siger hun til avisen. 

Laserbehandlingen har kostet 495 pund, hvilket svarer til lidt over 4300 kroner. Indgrebet virker ved at et laserapparat blive ført op i skeden. Derefter gør strålingen, at væv og muskler trækker sig sammen og dermed strammer skeden til igen. Og det skulle i følge Nicole Francis betyde, at skeden er lige så stram, som den var engang.   

- Indvendligt og udvendigt var alt bare strammet op på den måde, som det plejede at være. Det var meget tydeligt, hvor stor en forbedring, der var. 

Og også hendes mand, har fået noget ud af, at der er blevet strammet godt op. 

- Særligt hvis man har fået børn, lægger man mærke til, at tingene ikke er så stramme, som de plejede at være. Og det har også en effekt på, hvor meget din partner nyder sex, siger Nicole Francis. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE