Magasinet M!

Kvinde blev mødt af mareridtssyn, da hun ville aflæse sin strømmåler

Forestil dig, at dette syn mødte dig, næste gang du skulle aflæse strøm. Vi ville seriøst lægge en l**t i bukserne.

Twitter - Kvinde blev mødt af mareridtssyn, da hun ville aflæse sin strømmåler Twitter

En australsk kvinde fra Queensland skulle forleden aflæse sin strømmåler. En aflæsning, der lige blev sat på standby, da ovenstående syn mødte hende. En gigantisk ulveedderkop havde nemlig bygget rede på elmåleren og hyggede sig med hundredvis af sine "små" babyer.

Selvom ulveedderkoppen ikke er dødelig for mennesker, kan den stadig bide fra sig, og dens gift kan resultere i småsmerter og kløe. Og så spinder den nærmest som en kat - dog ikke på den søde måde - som du kan høre her:

ANNONCE

Billedet, der blev postet på det brugergenererede nyhedssite Reddit, er siden blevet delt mere end 600.000 gange på de sociale medier, og flere brugere skriver, at det har været genstand for mareridt hos dem.

Brugeren Simicrop skriver blandt andet: "Min hud kravlede lige af min krop og smuttede ud ad døren. Ham ser jeg ikke igen"

Faktisk er ulveedderkoppen ikke et sjældent syn i Danmark, da det, vi kender som jagtedderkopper hører til ulveedderkoppefamilien. Men om de bliver lige så store i Danmark som på billedet, er yderst tvivlsomt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt