Magasinet M!

Kvinde fængslet på livstid efter at have arrangeret middelalderdyst mellem kæreste og eks

To bejlere, hvad gør man?

Det kan være svært at finde kærligheden nu om dage, men hvad gør man, når man har to bejlere, som søger ens opmærksomhed resten af livet?

DØDSDUEL!

Spøg til side - det lyder som en joke, men det er faktisk drabelig alvor.

Sådan var det i hvert fald planlagt for 35-årige Asta Juskauskiene, som arrangerede en middelalderduel mellem sin elsker (Mantas Kvedaras) og sin eksmand (Giedruis Juskauskas).

Ja, det bliver endnu mere fucked.

Kvinden, som er mor til 3, var advaret om, at Kvedaras var farlig - han har tidligere været i fængsel for voldtægt. Men hun kunne godt lide det farlige liv.

Juskauskas ville gerne genoptage forholdet til kvinden, og nu blev Asta jo lidt i tvivl? Var eksmanden ok igen, eller var den syge stodder fremtiden?

Så hun vælger at bestemme, at de skal kæmpe til døden i London for at finde en vinder.

Jep, hjernedødt.

Dog blev det ikke en helt fair kamp, da Juskauskias var fuld og ikke helt klar på kampen, da han blev lokket om i en baggård af Asta og Kvedaras - som endte med at tage livet af ham efter en kamp, der efterlod ham med 35 knivstik - de efterlod ham i gyden og fejrede det med pizza.

Begge fik livstid.

Vanvittigt.

ANNONCE
Asta Juskauskiene og Mantas Kvedaras. - Kvinde fængslet på livstid efter at have arrangeret middelalderdyst mellem kæreste og eks Asta Juskauskiene og Mantas Kvedaras.
Giedruis Juskauskas. - Kvinde fængslet på livstid efter at have arrangeret middelalderdyst mellem kæreste og eks Giedruis Juskauskas.
Del

Seneste nyt