Magasinet M!

Kvinde inhalerer 2,5 kg mayonnaise på 3 minutter

Kender du en, der tør udfordre hendes forsøg?

Folk gør mærkelige ting for at sætte verdensrekorder, men det her er nok en af de vildeste, og mest brækfremkaldende rekorder, vi længe har hørt om. Bare tanken om at skulle spise 3,5 glas mayonnaise på én uge er voldsomt nok, men at gøre det på 2,5 time. Hvorfor?

Michelle Lesco fra Arizona har altså slået rekorden i at spise mayonnaise, og det er ikke umiddelbart en verdensrekord, vi har lyst til at udfordre hende i. Hun har nemlig spise 2,5 kg. mayonnaise på 2,5 time. Videoen herunder viser, hvordan hun spiser den ene skefuld efter den anden imens hun nærmest hiver efter vejret. Bare tanken kan næsten få os til at kaste op. 

Vi er ret imponeret over, hvordan hun kan spise så meget mayonnaise, når man kigger på hendes størrelse. Hun er nemlig ikke særlig stor af sig, men til det siger Michelle selv

"Den største misforståelse ved spisekonkurrencer idag er, at alle skal være store og høje. Dengang de startede konkurrencerne i USA, der udvalgte de folk fra publikum, som de troede kunne spise mest og være fedest at se på i konkurrence. Så, jeg tror, jeg ville bevise, at en helt almindelig pige kan det samme - ligesom i de gamle dage". 

Men, Michelle er heller ikke ny i gamet om at sætte verdensrekorder indenfor kategorien ´at æde noget´. Hun har også verdensrekorden i to andre discipliner: 1) at spise en skålfuld pasta hurtigst (26.69 sekunder), og 2) at spise en hotdog uden hænder hurtigst (21.60 sekunder). Hvad siger du, er du frisk på at udfordre hende?

Men, hvordan kan man spise så store mængder af mad? I følge Michelle, så er det hendes høje stofskifte - og en masse træning, for det er ikke noget som ligger naturligt til hende. Det handler altså om, at hun om til en konkurrence spiser ustyrlige mængder af den mad, som hun ved hun skal konkurrere i.

Vi tør slet ikke tænke på, hvor meget mayonnaise, hun har spist op til den her verdensrekord. 

ANNONCE
Se Michelle slå sine verdensrekorder
Del

Seneste nyt

ANNONCE