Magasinet M!

Kvinde overlever skud i brystet på grund af sine implantater

Silibabser til undsætning!

Under en rutinerapport, som skal hjælpe til fremtidige medicinske sager, fandt læger og kirurger et par konklusioner ud fra en ret så bizar og vanvittig sag fra 2018.

Det handler om en 30-årig kvinde, som gik ned ad gaden i Toronto, hvor hun pludselig mærker smerte i brystet og kan se, at der kommer blod ud af det ene bryst.

Ved lægen fik hun konstateret, at hun var blevet skudt med en enkelt patron i brystet lige over hendes venstre brystvorte.

Men hvor skuddet måske ville have gået igennem hende eller i hvert fald bevæget sig længere ind i kroppen, så var den endt lidt over brystet grundet hendes brystimplantat.

Selve skuddet blev afbøjet med sådan en kraft, at det højre implantat var blevet flippet på hovedet. 

Og kvinden? Hun slap med et brækket ribben og et par måneder uden implantater i brysttøjet - men taget i betragtning af, at det venstre implantat absorberede skuddet og sørgede for, at den ikke røg dybere ind i brystkassen?

Så skal man være glad!

Det er som forventet en sjældenhed, men ikke desto mindre kan de via undersøgelsen konkluderer, at der findes i omegnen af 5 tilfælde, hvor brystimplantat-relaterede skudepisoder kan linkes med det faktum, at silikonebrysterne højest sandsynligt har reddet liv!

ANNONCE
Kvinde overlever skud i brystet på grund af sine implantater
Del

Seneste nyt

ANNONCE